På Tal Om Ingenting

Informações:

Synopsis

Vi är Moa och Claire, två småstadsbor som bor i storstaden. Vi pratar om allt mellan himmel och jord.

Episodes

 • Curb your pastagratäng

  21/05/2018 Duration: 42min

  Moa kommer nog aldrig vilja göra pastagratäng igen och så tycker hon att Linus Wahlgren är obehaglig. Claire är inte alls nöjd med resultatet i Eurovisionfinalen och försöker förgäves komma på fler komplimanger till Moa.

 • Frågepodd

  14/05/2018 Duration: 37min

  I detta avsnitt får ni lära känna oss lite mer. Vad tycker vi om varandra egentligen? Vilket elevhem på Hogwarts tillhör vi? Vad stör vi oss på som andra gör? Allt detta och lite till får ni veta i veckans avsnitt!

 • F*ck körkort

  30/04/2018 Duration: 32min

  Vi snackar om varför vi vill inte ta körkort, Valborg och Claires misslyckade försök att ta sig in på Eataly.

 • The World Wide Web

  23/04/2018 Duration: 34min

  I veckans avsnitt tittar vi tillbaka på internettrender genom åren och vrider klockan tillbaka ännu mer till när vi var små och internet var ett nytt fenomen. Kan ni fatta att det finns högstadiebarn som är yngre än youtube? Inte vi heller! Men viktigast av allt så avslöjar vi vår guilty pleasure. Det vill ni inte missa!

 • När en leverpastej fick oss att gråta

  09/04/2018 Duration: 32min

  Premiäravsnittet! Det har gått ett år sedan terrordådet på Drottninggatan och vi berättar vad vi minns från den där dagen. Sedan pratar vi om hur Mikael Persbrandt rörde oss till tårar när han flög över Köping med en 3 meter lång leverpastej. En liten hyllning till Lill-Babs blir det också.