Techpodden

Informações:

Synopsis

TechPodden är den svenska podden som går igenom veckan nyheter från tech- och tech-relaterade områden på en nivå för alla. Podden produceras av Oskar Areskog med gäster. Nytt avsnitt varje söndag!

Episodes

 • TP #2: Den biologiska korsningen mellan en iPhone och en slagborr

  TP #2: Den biologiska korsningen mellan en iPhone och en slagborr

  25/04/2016 Duration: 51min

  Show notes: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BITQ1ewUv6Dg_V4Sx5hZoWQT9ttsxAPB_1b2SE4UvhA/edit?usp=sharing Det andra avsnittet av techpodden! Min vän Patrik är med mig och vi diskuterar Alexander Bard, Apples bilar, Google och riktad reklam, DeWalts nya mobil och mycket annat! Glöm inte att kolla in på vår subreddit www.reddit.com/r/techpodden får att komma åt alla artiklar, föreslå egna vi borde läsa och delta i diskussioner. Techpodden finns på iTunes, TuneIn, Sticher, Soundcloud och i din lokala podcast-app! Du kan nå mig på @arescout på twitter eller via mail, oskarscout@gmail.com

 • #1.5 För dig som gillar jingeln

  #1.5 För dig som gillar jingeln

  24/04/2016 Duration: 01min

  Det blir inget avsnitt ikväll, det kommer imorgon istället. Stay tuned!

 • #1 Kvantdatorer och Kina - Nu kör vi!

  #1 Kvantdatorer och Kina - Nu kör vi!

  17/04/2016 Duration: 31min

  Show notes: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MTF3xH9wwASIs9QJPMC3g1Zqp3uEc53A1H7m1cRfj7w/edit?usp=sharing Det första avsnittet av Techpodden! Kia är med och pratar om kvantdatorer, regnsolceller, Kina och mycket mer. Välkommen! Följ Kia på Twitch: https://www.twitch.tv/kiaztv och Facebook https://www.facebook.com/Kiaztv/ Techpodden finns även på iTunes, Tuneln, Stitcher och alla andra ställen du får dina poddar från! Titta in på vår subreddit www.reddit.com/r/techpodden för att diskutera, läsa och dela med dig av nyheter du vill att vi ska prata om! Diskutera med mig på twitter, @arescout.