It's My Right To Screw Up

Informações:

Synopsis

It's My Right To Screw Up er en samtale-podcast hvor Matie og Kristina, sammen med en række gæster, undersøger vores stræben efter det perfekte og frygten for at fejle. Sammen prøver vi at blive klogere på, hvad det handler om og hvordan vi alle kan blive bedre til, at prøve os frem og slippe kontrollen over det endelige resultat. Musik af Davíð Már Gunnarsson, grafik af Mai Dybdal.

Episodes

 • 3: At vælge noget fra, for at vælge noget andet til

  3: At vælge noget fra, for at vælge noget andet til

  29/05/2017 Duration: 40min

  Vi har taget os en snak med Freja og Cecilie fra F16 i Aarhus, om hvordan man vælger retning i livet, om hvilket mod det kræver at vælge en anderledes vej og om frygten for 'at vælge forkert'. Det kan være vildt svært at træffe store fremtidsvalg, som f.eks. hvilken uddannelse man skal tage og man oplever måske, at mange har forventninger til, hvad man bør og ikke bør gøre. Så hvordan navigerer man i dét og hvordan finder man ud af, hvad der er rigtigt for en selv? Det er nogle af de ting, vi snakker om i denne episode.

 • 2: Rygende øjne og fejlfulde kroppe

  2: Rygende øjne og fejlfulde kroppe

  12/04/2017 Duration: 41min

  I vores 2. episode af It's My Right To Screw Up har vi snakket med Mona Ebdrup omkring vores forhold til kroppen. Hvordan er vi bange for at fejle med vores kroppe? Hvordan vi har det med vores kroppe og hvordan vi snakker om den? Det er nogle af de ting vi taler om, alt i mens vi kaster os ud i en farlig make-up uden at bruge spejl. Følg os på facebook og abonér på os i podcast-appen! :)

 • 1: Banankagen uden opskrift og frygten for at fejle

  1: Banankagen uden opskrift og frygten for at fejle

  31/03/2017 Duration: 42min

  I denne første udgave af vores podcast 'It's My Right To Screw Up' har vi inviteret Clara og Nynne på besøg. Sammen skal vi bage en banankage uden at bruge en opskrift og snakke om, hvad det vil sige at slippe kontrollen over det endelige resultat - at prøve sig frem og om at være bange for at fejle. Følg os på facebook og skriv gerne til os, hvis du har forslag, idéer eller input til podcasten. Kh. Matie og Kristina