Måndag

Informações:

Synopsis

MÅNDAG är en podcast om det som hänt senaste veckan, med komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson. Avsnitten spelas in inför publik varje söndag och kommer ut måndagar.

Episodes

 • 233. Det litauiska köket

  03/10/2021 Duration: 01h30min

  Jofi ger credd till folk som hamnat på kant med samhället men åtminstone har rätt i sak, veckans vikarie Eva Solér berättar om en intervju med självaste James Bond, och Armann läser en knasig nyhetsartikel om en balt som ätit osunt många spikar. Allt detta och en massa mer i bästa podden! Köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu och stötta Måndag på patreon.com/mandag!

 • 232. Incel, inmon & inpuss

  26/09/2021 Duration: 01h12min

  Petrina har sett Kalla faktas granskning av incels, Armann rapporterar från ett psyksjukt Norge som öppnar upp efter en lång tid av restriktioner, och Jofi ger dig allt du behöver veta om höstmodet så du slipper göra fadäser som Billie Eilish. Allt detta och en bunte annat i bästa podden MÅNDAG.   Stötta Måndag på patreon.com/mandag och handla biljetter till svinball ståupp på underjord.nu.

 • 231. Den interna mörda Stefan-chatten

  19/09/2021 Duration: 01h18min

  Jofi går igenom vad Stefan Löfvens avskedsgåvor säger om respektive parti, Armann rpporterar om den begynnande diplomatiska kris som är på väg att splittra västvärlden, och Petrina vet hur kinesiska staten ska göra landets pojkar till riktiga män. Allt detta och en hel del om kyrkovalet i senaste MÅNDAG - din enda nyhetskälla och unisont hyllad som bästa podden.   Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och köp biljetter till allt roligt på underjord.nu.

 • 230. Arga snickesnackaren

  12/09/2021 Duration: 01h10min

  Armann ger sig in i debatten mellan Claes Malmberg och orten, Jofi luskar i lundaslagge, TV4-profiler, och moderata riksdagsmän, och veckans vikarie Kristoffer Jonzon tar sig an den stora nyheten att hans byggnad renoveras. Allt detta och lite elfte september i Måndag, din enda nyhetskälla.   Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu!

 • 229. Hologram av hemtjänsten

  05/09/2021 Duration: 48min

  Ett avsnitt inspelat live inför publik för första gången på evigheter! Vi är på Lund Comedy Festival, där Petrina erbjuder lösningar för när KD förfaras av sexualkunskap, Jofi erbjuder alternativ för att göra ABBA-comebacken mer spännande, och den självutnämnda ersättningsbussen Carl Stanley redogör för de senaste turerna kring kåtservicesajten Onlyfans. Allt detta i ett avsnitt som levereras med dålig hållning. Stötta oss på patreon.com/mandag så lovar vi att inte klä av oss. Världens bästa ståuppklubb UNDER JORD drar igång höstsäsongen - köp biljetter på underjord.nu!

 • 228. Sätesmuskelcancer

  29/08/2021 Duration: 01h08min

  Armann föreslår efterträdare till Stefan Löfvén. Petrina uppmanar folk med invandrarbakgrund att söka in till polishögskolan och vetenskapsexperten Marcus Johansson upplyser oss om faran med att sitta.

 • 227. För vi har tagit Kabul

  22/08/2021 Duration: 01h06min

  Jofi förklarar hur talibanerna är som studenter, veckans vikarie och födelsedagsbarn Lovisa Henriksson berättar om blinda som snubblar över elsparkcyklar, och Armann följer upp en OS-snackis som han kopplar till den nya rosa tjejtaxin. Allt detta, toddy-dagen och en massa annat din enda nyhetskälla också känd som bästa podden.   Visa att du är en äkta måndawg på patreon.com/mandag!   Köp biljetter, roast battles och fet merch på underjord.nu!

 • 226. Oh Magd Gad!

  15/08/2021 Duration: 55min

  RÖTMÅNDAG - kanske det och kanske inte, det är väl inte så noga. Petrina pratar om talibanernas framfart i Afghanistan, veckans vikarie Isak Jansson rapporterar om Messis osensationella övergång, och Jofi tycker att kriminella ska sluta behandlas som vuxna när dom själva beter sig som barn, säger dom alla gemensamt och skrattar gott. Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och besök världens bästa hemsida underjord.nu!

 • 225. Hajl Hajtler

  08/08/2021 Duration: 01h25s

  RÖTMÅNDAG är inne på sin tredje vecka! Ett bäverbett väcker badrelaterade trauman till liv för veckans gäst Emma Hansson Löfgren, och Petrina Solange rapporterar om konstnärlig porr och porrig konst. Och så är Armann och Jofi också med och snackar om lite blandat smått och gott. Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag! Besök världens bästa hemsida underjord.nu!

 • 224. Skank Ass Ho

  01/08/2021 Duration: 01h15min

  RÖTMÅNDAG fortsätter! Armann är orolig över ökningen av farliga föremål på svenska äldreboenden, Petrina ger sin syn på miljardärernas kukmätningar i rymden, veckans nygravida vikarie Felicia Jackson sitter på fakta om varifrån allt bajs i Malmös badvatten kommer, och så är Jofi också med. Allt detta i avsnittet som kommer att spelas upp på ett tårdrypande homobröllop nån gång i framtiden.

 • 223. Medborgarnas medborgare

  25/07/2021 Duration: 01h06min

  Det är den där tiden på året igen - RÖTMÅNDAG är tillbaka. Ett gisslansdrama på en anstalt gör Jofi sugen på kebabpizza, och avsnittets vikarie Tomas Högblom rapporterar om det senaste inom 90-åringar som får padelbanor byggda bredvid sina sommarstugor. Allt detta, karusellsnack, Armann, och Petrina i veckans avsnitt av bästa podden -- också känd som din enda nyhetskälla. Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp allt du behöver på underjord.nu!

 • 222. Johnny-massage

  18/07/2021 Duration: 01h21min

  Armann utreder hur skyldiga svenska influencers är i den senaste tidens anklagelser om sexköp, Petrina konstaterar att världens undergång är här, och veckans fantastiska vikarie Eva Solér tackar det svenska fotbollslandslaget för all glädje de skänkt henne efter uttåget ur EM. Allt detta och lite till i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA! Stötta Måndag på patreon.com/mandag så slipper vi bli sponsrade av sexförbrytare! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu innan världen går under!

 • 221. Mängder av halvfulla glas

  11/07/2021 Duration: 01h05min

  Armann har hamnat i en Facebookgrupp om mäns våld mot kvinnor, veckans legendariska vikarie Kristoffer Jonzon har hamnat i en Facebooktråd där missnöje råder över restriktionslättnader, och Jofi väljer glädjen och hittar mängder av positiva nyheter från hela världen. Allt detta och lite till i senaste MÅNDAG! Stötta Måndag på patreon.com/mandag! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu!

 • 220. Tipsa om Stenkastar-Göran

  04/07/2021 Duration: 01h09min

  Jofi pratar om att Ebba Busch kommit ut som kriminell, veckans vikarie Lovisa Henriksson gör en gärningsmannaprofil på en danskhatande stenkastare, och Petrina levererar sin senaste utskällning av klena idrottstjejer som inte klarar av konkurrens. Allt detta och lite till i senaste MÅNDAG! Stötta Måndag på patreon.com/mandag! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu!

 • 219. Fullmåne och LSD

  27/06/2021 Duration: 01h05min

  Armann berättar om hoten, skriken, och misshandeln som ägt rum i en grannfejd i en skånsk by, veckans vikarie Filip Andersson (även känd som Filip J Andersson) rapporterar från Norge och mannen som hotade polis med en orm och Petrina fixar så att kontrollanterna på Pågatågen kan gå på toa under arbetstid. Allt detta och en massa annat roligt i det senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA. Stötta gärna MÅNDAG på patreon.com/mandag. Sen finns också sajten http://www.underjord.nu där du bland annat kan köpa biljetter till världens bästa ståuppklubb Under Jord.

 • 218. Trevlig fika!

  20/06/2021 Duration: 01h17min

  Armann gör en egen Aftonbladet plus-lista om hur du blir ett socialt geni efter pandemin, Petrina hjälper försvarsmakten att rekrytera tjejer och Jofi reder ut exakt hur impopulärt förslaget om marknadshyror är. Stötta podden på patreon.com/mandag och få tillgång till alla avsnitt av den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Gå även in på http://www.underjord.nu och gör allt man kan göra där.

 • 217. Poseidon är ful i ansiktet

  13/06/2021 Duration: 01h12min

  Jofi känner sympati för kriminella som råkat ut för gryningsräd efter att ha chattat i Anom-appen, Petrina pratar löst om sommarprat, och Armann tolkar statistiken kring göteborgares och övriga svenskars onanivanor under pandemin. Allt detta samt en misslyckad uppkörning och besvikelse över filmande danskar. Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp ståuppbiljetter och alla kläder du behöver på underjord.nu.

 • 216. Atombomben i Sundsvall

  06/06/2021 Duration: 01h14min

  Armann försvarar Cissi Wallin mot drevaren Marcus Berggren, Petrina ger er det senaste inom att prata med djur och Jofi skäms över nationaldagen och försöker hitta bättre datum att fira. Nu masar du din feta Kardashian-röv in på patreon.com/mandag och stöttar podden för att det är vad du vill, och sen går du in på http://www.underjord.nu och bara klickar runt överallt.

 • 215. Klask, klask, klask

  30/05/2021 Duration: 01h12min

  Jofi håller ett brandtal om rasismen som drabbar isländska poddare, Armann rapporterar från Veterandagen till skillnad från gnällrövarna på Bohuslänningen och Petrina pratar om danskan som knullade i radio. Allt detta och mycket till i veckans avsnitt av MÅNDAG, numera även konstaterad DEN BÄSTA PODDEN, som du kan och bör stötta på patreon.com/mandag. Sen kan du även gå in på http://www.underjord.nu och köpa merch, roast-battles och framförallt hålla koll för att hinna köpa biljetter till världens bästa ståuppklubb UNDER JORD som drar igång igen nu i juni!

 • 214. Barntårar i avloppsvattnet

  23/05/2021 Duration: 01h08min

  Jofi läser om en knarkfabrik som äntligen ger honom ett tillfälle att diskutera cannabis seriöst, Armann går igenom nio skånska kommuners självinitierade drogtestning av avloppsvatten och Petrina skriver början på vad som kommer att bli socialstyrelsens kommande broschyr om kusingifte. Allt detta och lite Eurovision-snack i veckans avsnitt av MÅNDAG som du kan stötta på patreon.com/mandag när du ändå är på internet och checkar in den superfräcka sajten http://www.underjord.nu.

page 1 from 13