Buddycast

Informações:

Synopsis

Podcast fra Buddy Holly Silkeborg! - Hver uge tager din vært Martin Maagaard og en gæste-DJ, dig i gennem en times musik som er mixet sammen fra en af Buddy Hollys DJs! Stilen er bred! Energien er i top! Og festen er i gang! Så Læn dig tilbage og nyd knap 1 times musik mixet sammen af de DJ's DU kender fra Buddy Holly Silkeborg! .. Velkommen til BuddyCast!

Episodes

 • #BuddyCast# Episode15 - Jens Nielsen

  #BuddyCast# Episode15 - Jens Nielsen

  13/03/2015 Duration: 57min

  Vi har i denne uge besøg af Jens Nielsen! Jens er blandt andet stor fan af tech/deep-house, hvilket man også tydeligt får høre i denne omgang af buddycast! Han er altid skarp og leverer nogle fede tracks hver gang han står bag pulten!

 • #BuddyCast# Episode14 - THOMAZ

  #BuddyCast# Episode14 - THOMAZ

  06/03/2015 Duration: 56min

  Vi har besøg af DJ Thomaz, en fyr som har spillet flere store steder i udlandet. Thomas har en kærlighed for House og musik hvor der generelt er smæk på! Det er man nok heller ikke i tvivl om. Hold godt fast, for nu er THOMAZ bag pulten!

 • #BuddyCast# Episode13 - Nicky Sø Nielsen

  #BuddyCast# Episode13 - Nicky Sø Nielsen

  27/02/2015 Duration: 01h01min

  I denne uge har vi besøg af Nicky Sø Nielsen! Udover at gøre den som DJ, så er Nicky også bestyrer på Buddy Holly Silkeborg. I denne times podcast kan du blandt andet opleve nogle af de numre Nicky spiller meget om torsdagen

 • #BuddyCast# Episode12 - Maagaard

  #BuddyCast# Episode12 - Maagaard

  13/02/2015 Duration: 01h52s

  Martin er gået solo i denne uge, og har derfor ikke Thomas Berg med. Glæd dig til en times musik, som er fyldt med en masse nye numre, et par af hans egne versioner og lidt fokus på nogle af de kunstner som snart gæster diskoteket!

 • #BuddyCast# Episode11 - Casper Innleggen

  #BuddyCast# Episode11 - Casper Innleggen

  06/02/2015 Duration: 58min

  Casper er en yderst garvet DJ, og det hører man tydeligt! Casper har en tendens til at finde de numre fang man godt kender, men som man havde glemt alt om! Vi synes det lykkedes ret godt for ham i det her mix! - Bedøm selv!

 • #BuddyCast# Episode10 - Daniel Knappmann

  #BuddyCast# Episode10 - Daniel Knappmann

  19/12/2014 Duration: 52min

  Manden der er kendt for at finde de fedeste versioner af de numre som DU kender er tilbage! Daniel Knappmann tryller endnu engang med lækre toner fra pulten - Nyd det boys and girls!

 • #BuddyCast# Episode09 - Jens Nielsen

  #BuddyCast# Episode09 - Jens Nielsen

  12/12/2014 Duration: 58min

  Efter en uges pause er vi tilbage i stærkeste form! Vi har startet forfra og det betyder at Jens Nielsen er med i denne omgang af BuddyCast! Stilen den her gang er Deep og Buddy Holly-inspireret! Nyd det

 • #BuddyCast# Episode08 - Nicky Sø Nielsen

  #BuddyCast# Episode08 - Nicky Sø Nielsen

  27/11/2014 Duration: 58min

  I denne uge har vi besøg af Nicky Sø Nielsen! Udover at gøre den som DJ, så er Nicky også bestyrer på Buddy Holly Silkeborg. I denne times podcast kan du blandt andet opleve nogle af de numre Nicky spiller meget om torsdagen

 • #BuddyCast# Episode07 Special - Berg og Maagaard

  #BuddyCast# Episode07 Special - Berg og Maagaard

  21/11/2014 Duration: 01h08min

  I denne uge har vi valgt at give jer en special version! Vi har besøg af Producer Thomas Berg! Thomas er manden som redigere alle vores podcast, og han er ikke bleg for at finde musik frem, alt sammen i samarbejde med vært Martin Maagaard. Så skru lidt ekstra op for højtalerne, for der er smæk på i denne special udgave af BuddyCast.

 • #BuddyCast# Episode06 - AT

  #BuddyCast# Episode06 - AT

  14/11/2014 Duration: 55min

  I denne uge har vi besøg af nyeste mand på DJ-holdet, AT. Selvom han er nyeste, så ved AT godt hvad det drejer sig om, hvilket han også viser jer i denne uges BuddyCast! Der er chill for alle pengene i denne omgang!

 • #BuddyCast# Episode06 - Casper Innleggen

  #BuddyCast# Episode06 - Casper Innleggen

  07/11/2014 Duration: 01h03min

  I denne uge gæster Casper Innleggen os! Casper er en yderst garvet DJ, og det hører man tydeligt! Casper har en tendens til at finde de numre fang man godt kender, men som man havde glemt alt om! Vi synes det lykkedes ret godt for ham i det her mix! - Bedøm selv!

 • #BuddyCast# Episode05 - Henrik Schjøtler

  #BuddyCast# Episode05 - Henrik Schjøtler

  31/10/2014 Duration: 01h55s

  I denne uge er det Henrik Schjøtler som besøger BuddyCast-studiet! Han er en charmør, dog uden at vide det, og det smitter af - Der er lagt op til en masse tøse-musik i denne omgang af BuddyCast! Tjek det ud!

 • #BuddyCast# Episode04 - Casper Innleggen

  24/10/2014 Duration: 01h03min
 • #BuddyCast# Episode03 - Daniel Knappmann

  #BuddyCast# Episode03 - Daniel Knappmann

  24/10/2014 Duration: 58min

  I denne uge er det Daniel Knappmann som besøger os! Er der noget den her fyr han kan, så er det at fremtrylle versioner af kendte numre som du aldrig har hørt før! Det gør han godt, faktisk så godt at han har fået lov til at lave en hel time med en masse chill musik til dagen derpå!

 • #BuddyCast# Episode02 - Jens Nielsen

  #BuddyCast# Episode02 - Jens Nielsen

  24/10/2014 Duration: 58min

  Vi har i denne uge besøg af Jens Nielsen! Jens er blandt andet stor fan af tech-house, hvilket man også tydeligt får høre i denne omgang af buddycast! Han er altid skarp og leverer nogle fede tracks hver gang han står bag pulten!

 • #BuddyCast# Episode01 - DJ Thomaz

  #BuddyCast# Episode01 - DJ Thomaz

  24/10/2014 Duration: 48min

  Præmieren på BuddyCast! - Vi har besøg af DJ Thomaz, en fyr som har spillet flere store steder i udlandet og endda udgiver musik med hans partner Thomas Berg, under navnet T og T. Thomas har en kærlighed for House og musik hvor der generelt er smæk på! Det er man nok heller ikke i tvivl om i præmieren på BuddyCast. Hold godt fast, for nu er BuddyCast startet og det er med fuld smæk på!