Det Er Bare En Overgang

Informações:

Synopsis

Overgangsalderen er tabu. Men hvorfor egentlig? Det er bare en overgang er en podcastserie, hvor Line Baun Danielsen, som selv mærker overgangsalderen på egen krop, dykker ned i emnet. Det skal handle om angsten for at blive gammel, hvad der rent biologisk sker med kroppen og om identitet. For hvem er vi kvinder, når vi ikke længere er frugtbare gudinder med faste bryster og stram hud? Line taler både med eksperter på området og med tre kvinder, som deler hver deres personlige historie. Det er bare en overgang er produceret for Femarelle af Bauer Media. Vært: Line Baun DanielsenMedvirkende: Emilia van Hauen, sociolog, Stine Furst, gynækolog og Mikkel Jønsson, kreativ direktør

Episodes

 • En ny kvinde - velkommen i klubben

  06/03/2019 Duration: 26min

  Hvem er vi kvinder, når vi ikke længere er frugtbare gudinder med faste bryster, stram hud og et sexdrive som en løssluppen teenager på interrail? Line taler med deltagerne om identitet og de positive ting, der faktisk også følger med overgangsalderen. Og reklamemanden Mikkel Jønsson giver sit bud på, hvilket (store) potentiale der findes hos kvinder, der har gennemgået overgangsalderen. Vært: Line Baun Danielsen Medvirkende: Stine Furst, gynækolog, Emilia van Hauen, sociolog og Mikkel Jønsson, kreativ direktør.

 • Overgang eller undergang?

  06/03/2019 Duration: 23min

  Denne episode handler om angsten for at blive 'gammel' - og hvorfor det kan være svært at dele overgangsalderen med andre. Vores tre deltagere fortæller om, hvordan de selv og ikke mindst deres omverden reagerede på de forandringer, der sker og skete med dem. Gynækolog, Stine Furst, forklarer os, hvorfor overgangsalderen er ligeså voldsom for krop og sjæl som puberteten. Og så taler Line med sociolog, Emilia van Hauen, om, hvorfor overgangsalderen er så svær en periode i vores voksne kvindeliv. Det er bare en overgang er produceret for Femarelle af Bauer Media. Vært: Line Baun Danielsen Medvirkende: Stine Furst, gynækolog, Emilia van Hauen, sociolog og Mikkel Jønsson, kreativ direktør.

 • Ny i overgangsalderen

  06/03/2019 Duration: 26min

  Line Baun Danielsen er 57 år og vistnok midt i overgangsalderen. Men modsat puberteten, at få børn og mange andre overgange i livet, er overgangsalderen ikke noget, man taler højt om. Dét skal der laves om på. I denne episode skal det handle om begyndelsen, når realiteterne rammer, og om hvor forskelligt kvinder oplever dét, at gå i overgangsalderen. Det er bare en overgang er produceret for Femarelle af Bauer Media. Vært: Line Baun Danielsen Medvirkende: Stine Furst, gynækolog, Emilia van Hauen, sociolog og Mikkel Jønsson, kreativ direktør.

 • Trailer

  04/03/2019 Duration: 03min

  Overgangsalderen er tabu. Men hvorfor egentlig? 'Det er bare en overgang' er en podcastserie, hvor Line Baun Danielsen, som selv mærker overgangsalderen på egen krop, dykker ned i emnet. Det skal handle om angsten for at blive 'gammel', hvad der rent biologisk sker med kroppen og om identitet. For hvem er vi kvinder, når vi ikke længere er frugtbare gudinder med faste bryster og stram hud? Line taler både med eksperter på området og med tre kvinder, som deler hver deres personlige historie. Det er bare en overgang er produceret for Femarelle af Bauer Media. Vært: Line Baun Danielsen