Kamraatit Podcast

Informações:

Synopsis

Kamraattien HIFK aiheinen podcasti. Tervetuloa kuuntelemaan.

Episodes

 • Jakso 83: Juho Keränen ja Jesse Saarinen — Kaikenlaista hiihtäjää

  06/02/2020 Duration: 41min

  Kauden aikana perinteeksi muodostunut tuplahaastattelu on täällä jälleen. Tällä kertaa saamme vieraaksemme värikkään ja sanavalmiin parivaljakon Juho Keränen ja Jesse Saarinen. Mitä Saarinen on oppinut arvostamaan Suomessa pelattuaan ulkomailla? Entä mikä olisi Keräsen ammatti mikäli hän ei pelaisi jääkiekkoa? Saamme myös vastauksen tärkeään kysymykseen — kumpi näistä kahdesta voittaisi rap battlessa.

 • Jakso 82: Jere Sallinen - Kapteenius on kunnia

  03/01/2020 Duration: 19min

  Tervetuloa uuden podcastin pariin! Jere Sallisen kanssa käydään läpi tämän uraa, kesken kauden tullutta kapteenin kunniaa, maailmanmestaruutta, sekä miten IFK:lla on alkukausi sujunut. Paljon hyvää asiaa tässä jaksossa, let’s go!

 • Jakso 81: Sebastian Dyk - Ravintolaekspertti

  04/12/2019 Duration: 19min

  Tervetuloa taas pelaajahaastatteluiden pariin! Jaksossa #81 jututamme Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta saapunutta Sebastian Dykiä. Sebastianin kanssa puhumme urasta tähän mennessä, onko tulevaisuudelle suunnitelmia, miten on Helsinkiin sopeutunut, ja kuinka huonompanakin päivänä jaksaa painaa täysillä kiekon perässä. Ruotsiakin yritettiin puhua, mutta se jäi siihen yritykseen...

 • Jakso 80: Jarno Pikkarainen - Jääkiekko on maailman tärkein turha asia

  11/11/2019 Duration: 13min

  Kamraatit Podcastin 80. jaksossa jututamme HIFK:n päävalmentajaa Jarno Pikkaraista. Piken kanssa kesäkuussa tehdyssä haastattelussa analysoidaan hieman edeltänyttä kautta, omia kokemuksia jääkiekosta sekä pohditaan vastausta yhteen kaikkein tärkeimmistä kysymyksistä — miksi niin monet jääkiekkoilijat pitävät golfauksesta?

 • Jakso 79: Kari Kalto - Ylivoiman erikoismies

  24/09/2019 Duration: 10min

  Tervetuloa uuden podcastin pariin! Tässä jaksossa jatketaan toimistoväen kanssa, tänään vieraana on Kari Kalto. ”Garyn” kanssa käydään läpi miehen omaa pelihistoriaa, kuinka päätyi valmentajaksi, ja eroja junnu- ja edarivalmennuksien välillä.

 • Jakso 78: Kyle Quincey & valkoinen erkka

  26/07/2019 Duration: 19min

  Kausi 2018-19 on ollut ohi jo hyvän tovin, mutta yhdestä tämän kauden pelaajahaastattelusta pääsemme vielä nauttimaan. Jakson 78 vieraaksi saimme Kyle Quinceyn, jonka kanssa Verena keskusteli Kylen kokemuksista Suomen jääkiekkoilusta, ruokakulttuurista - sekä myös siitä, miksi hän käyttää mailassaan valkoista erkkaa. Hieman jälkijunassa tässä ollaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

 • Jakso 77: Anton Lundell & Teemu Engberg, kissa vai laiskiainen?

  17/05/2019 Duration: 40min

  Tovi tässä on ehtinyt vierähtää, mutta nyt olisi pitkästä aikaa uuden Kamraatit Podcastin aika! Teemun ja Antonin kanssa puhumme tulevaisuudesta, käymme läpi helmikuun puoliväliin asti IFK:n runkosarjaa sekä puhumme muun muassa sieluneläimistä. Mukana myös Veeran ja Verenan ystävänpäivänä äänittämä erikoisosuus, jossa pitkästä aikaa käymme myös yhdessä läpi kulunutta kautta. Halusittepa tai ette, nyt sitä hyvää!

 • Jakso 76: Teemu Eronen & uutta ponnahduslautaa

  04/02/2019 Duration: 16min

  On vuoden 2019 toisen podcastin aika. Tässä jaksossa vieraaksemme saapuu Teemu Eronen. Temen kanssa käydään läpi mitä hän oppi vuosistaan KHL:ssä, pukukoppisählääjistä ja siitä, mitä jääkiekko on antanut - sekä vaikka ja mistä muusta! 15 minuuttia mukavaa jutustelua, vaikka itse sanonkin. Enjoy!

 • Jakso 75: Ville Varakas ja Juha Jääskä - kehujen paikka

  10/01/2019 Duration: 26min

  Vuosi 2019 on hyvä aloittaa tuplavoimin, kun Kamraattien käsittelyyn otetaan Ville Varakas ja Juha Jääskä. Miten on Viton kielitaidon laita ulkomaan vuosien jälkeen? Entä mistä ovat peräisin Jäkyn väsyneet läpät, joista ollaan kuultu jo monelta taholta? Vastaus näihin sekä moniin muihin kysymyksiin kuullaan tammikuun ensimmäisessä podcastissa. Pääsemme myös kuulemaan, kuinka sentimaalisiksi jätkät heittäytyvät kehuessaan toisiaan.

 • Jakso 74: Kimmo Kuhta & paluu arkeen

  27/12/2018 Duration: 37min

  Vuoden 2018 Kamraatit Podcastit päättää kukapa muukaan kuin itse legenda Kimmo Kuhta. Kibe kertoo omia mietteitään lokakuun 26. päivän kulusta, hänen mieleenpainuneimmista maaleistaan sekä mitkä asiat valmentamisessa ovat hänen mielestään tärkeimpiä. Luvassa on paljon nostalgiaa, mutta myös hieman näkymää siihen, mitä tuleman pitää. Toivotamme kaikille Kamraatit-yhteisön jäsenille hyvää uutta vuotta!

 • Jakso 73: Iikka Kangasniemi — halu auttaa

  29/11/2018 Duration: 09min

  Tässä jaksossa pääsemme tutustumaan hieman Iikka Kangasniemeen, minkälainen mies hän oikein on? Käymme myös läpi, kuinka se pakka oikein pidetään kasassa vaikeampina aikoina. Lyhyt haastattelu, mutta paljon sisältöä!

 • Jakso 72: Lucas Lessio — positive energy

  30/10/2018 Duration: 39min

  Maajoukkuetauko lähestyy ja on aika kauden toiselle podcastille. Tällä kertaa vieraaksemme saapuu tällä kaudella Helsinkiin siirtynyt kanadalaishyökkääjä Lucas Lessio. Luken kanssa keskustelemme hänen ensivaikutelmastaan Suomen ja Helsingin suhteen,  hänen tähänastisesta taipaleestaan jääkiekkoilijana sekä alkukauden otteista. Saamme myös kuulla vastauksia polttaviin kysymyksiin, kuten mikä sai hänet aloittamaan shortseilla ja kuulokkeilla jäällä lämmittelyn sekä miksi hän todellisuudessa raahasi patjan mukaansa Liiga-kauden ensimmäiselle vieraspelireissulle.

 • Jakso 71: Lennart Petrell — ei se maali vaan se tarina

  30/09/2018 Duration: 35min

  Tervetuloa podcastiin numero #71! Kausi on hyvä aloittaa kapteenin kuulumisilla. Podcastissa käydään läpi joukkueessa tapahtuneita muutoksia, tulevaa kautta, Lennun omaa historiaa ja muistoja sekä nykyistä harrastusta valokuvausta. Selviää muun muassa, että mikä onkaan kapteenin mieleen jäänyt maali omalta uralta. Niin hyvät keskustelut oli, että tällä kertaa tuli hiukan pidempi jakso, mutta tylsää ei silti tullut.

 • Jakso 70: Yohann Auvitu & a completely different world

  29/08/2018 Duration: 26min

  Kesän toisessa ja viimeisessä erikoishaastattelussa pääsimme kuulemaan ranskalaispakki Yohann Auvitun kuulumisia. Muistelemme muun muassa Yohannin uran alkuvuosia, parhaita muistoja Suomesta sekä keskustelemme siitä, millaista se Pohjois-Amerikan kiekkoilu oikein onkaan pelaajan näkökulmasta. Haastattelu on tehty englanniksi, joten sen sisältö käydään vielä lyhyesti suomeksi läpi jakson päätteeksi.

 • Jakso 69: Henrik Borgström & salainen ase

  02/08/2018 Duration: 33min

  On kesän ensimmäisen spesiaalivieraan aika! Saatiin meidän vieraaksi Henrik "Niki" Borgström suoraan Pohjois-Amerikan kirkkaista valoista. Nikin kanssa puhutaan IFK-ajoista, millaista yliopistokiekko oikein on, ja millainen kokemus se NHL oikeastaan on pienelle suomalaiselle. Sanat lentelevät, kun saattaa olla että haastateltava suolasikin haastattelijaa enemmän...

 • Jakso 68: Jan Lundell, toinen perhe

  11/07/2018 Duration: 28min

  Kamraatit Podcastin organisaatiohaastatteluiden neljännessä ja viimeisessä osassa päästään kuulemaan IFK:n maalivahtivalmentajaa Jan Lundellia. Lunkan kanssa käymme perusteellisesti läpi hänen uraansa, maalivahtivalmentajan arkea sekä IFK:n merkitystä juuri hänelle.

 • Jakso 67: Harri Yrttiaho – sanktiot kehiin

  27/06/2018 Duration: 24min

  Kesäkuun toisen podcastin vieraaksi saimme IFK:n fysiikkavalmentajan Harri Yrttiahon. Millainen mies oikein onkaan kyseessä ja mitä hänen työhönsä fysiikkavalmentajana loppujen lopuksi kuuluu?

 • Jakso 66: Ari-Pekka Selin, tough love

  10/06/2018 Duration: 20min

  Organisaatiohaastatteluiden toisessa jaksossa pääsemme kuulemaan IFK:hon viime kaudeksi siirtynyttä Ari-Pekka Seliniä. Yhdessä Atun kanssa kiteytämme kuluneen kauden, hänen fiiliksiään Helsingissä olosta sekä kuulemme mielenkiintoisen tarinan hänen pestistään Kazakstanin maajoukkueessa. 

 • Jakso 65: Tobias Salmelainen – Don't Stop Believin'

  19/05/2018 Duration: 26min

  Tervetuloa off-seasonin ensimmäisen podcastin pariin! Tällä kertaa saimme jututettavaksi Tobias Salmelaisen, jonka kanssa puhutaan mm. kuinka Tobias päätyi urheilutoimenjohtajaksi, minkälainen kulunut kausi on ollut erilaisine haasteineen sekä mitä on odotettavissa tulevaisuuden IFK:lta. Tätä ette halua missata!

 • Jakso 64: Markus Kankaanperä & Miro Heiskanen – nuoria ja lupaavia

  26/04/2018 Duration: 46min

  Kausi 2017-18 on nyt paketissa voitetun pronssimatsin myötä. Kauden viimeisessä pelaajahaastattelussa kuullaan IFK:n superlupausta Miro Heiskasta sekä paluun Stadiin tehnyttä Markus Kankaanperää. Heidän kanssaan keskustelu ajautuu IFK:n kuluneen kauden tarkasteluun, oman pelin kehityskohteisiin sekä tulevaisuudensuunnitelmiin. Vitsailultakaan ei täysin vältytä. Podcastin lopuksi käymme vielä Verenan kanssa keskenään läpi mennyttä, nykyistä ja tulevaa. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja oikein hyvää kesää koko Kamraatit-yhteisölle!

page 1 from 5