Ongezouten Mening

Informações:

Synopsis

Ongezouten Mening is een podcast waarin wij onze mening geven over verschillende onderwerpen. Dit doen we doormiddel van stellingen. Luister om de twee weken op de woensdag!

Episodes

 • Afspraken

  06/05/2020 Duration: 01h16s

  We zijn (misschien) terug. In iedergeval heeft het AD het goed opgepikt op een of andere manier. We hebben sinds kort ook een prijs gewonnen.... (die we zelf bedacht hebben). Dat is namelijk de award voor meest inconsistente podcast van Nederland. Nou.. die kunnen we in onze zak steken. Voor nu willen we wel meer afleveringen gaan maken, maar dan niet om de twee weken. Luister snel en kom erachter hoeveel meer onzin we te vertellen hebben! Geloof me... het is het waard. 

 • Geld

  01/02/2020 Duration: 31min

  Dag lieve dames en heren, leuk dat je luistert naar deze nieuwe aflevering en deze keer over niets minder dan geld. Helaas is deze een beetje gehaast opgenomen, maar dat mag de pret niet drukken. Vergeet onze podcast niet te delen op de socials, doe deze in je story tag ons (@ongezoutenpodcast) met #KOM en wie weet ben jij er de volgende aflevering als eerste bij. Dan hebben we namelijk iets heel leuks. Tot de volgende.

 • Sporten

  16/01/2020 Duration: 46min

  Dag lieve luitjes, deze aflevering hebben we het over sporten. Wat vinden wij van sport? En sporten we zelf eigenlijk wel? Nieuwsgierig? Luister snel! Vergeet ons ook niet te volgen op de socials @ongezoutenpodcast. Tot de volgende!

 • Jaaroverzicht [2/2] [SPECIAL]

  31/12/2019 Duration: 34min

  Dag luitjes, zoals beloofd deel 2 van ons jaaroverzicht. Het onderdeel waarbij 2019, het jaar van iemand was? Maar van wie? LUISTER SNEL! We hebben het al gezegd, maar we doen het toch nog een keer even. WE WENSEN JULLIE EEN GOED EN GEZOND 2020! Vergeet ons niet een waardering te geven in je desbetreffende podcast app. Als je zin en tijd hebt, deel ons dan ook even met je honden, kippen, katten en de rest van je familieleden. Nou groetjes en tot in 2020! 

 • Jaaroverzicht [1/2] [SPECIAL]

  30/12/2019 Duration: 01h11min

  Ja jongelui, hier zijn we dan met de Grande Finale.. Deel 1! We hebben zoveel te bespreken dat het een 2-parter wordt, dubbel de fun dus! We bespreken in dit 1e deel een aantal stellingen, doelen en het afgelopen decennium. Klik snel een luister als een speer naar deze aflevering. Vind je deze podcast leuk? Vergeet hem dan niet een waardering te geven in je podcast app! Op 31 december deel 2! 

 • Feestdagen [SPECIAL]

  24/12/2019 Duration: 34min

  Dag Knullies, terug van weggeweest. Ja ja, dat is me een tijdje geleden. We zijn terug!... een soort van. We willen dit nog later uitleggen in een jaaroverzicht die we willen maken (dit heeft niks te maken met de podcast). Deze keer een aflevering over de feestdagen. Hoe denken wij over de feestdagen? en vinden wij de feestdagen eigenlijk wel leuk? Klik snel een luister als een speer naar deze aflevering. Vind je deze podcast leuk? Vergeet hem dan niet een waardering te geven in je podcast app!

 • OM #3 - "Social Media"

  10/04/2019 Duration: 54min

  Ja daar zijn we weer en deze week met een extra lange aflevering! Deze week met het onderwerp Social Media. Hoe reageren wij op de stelling:  "Social Media is belangrijk voor mij" Luister snel en kom erachter. Tot volgende week!

 • OM #2 - "Vakantie"

  03/04/2019 Duration: 40min

  Ja! De tweede aflevering en deze keer over vakantie! Na de vorige hebben we toch, maar besloten om wat apparatuur te kopen! In deze aflevering hoor je hoe onze mening is tegenover wintersport en of wij altijd naar een warm land op vakantie moeten.. Veel plezier met luisteren!