Lidt Kongelig Har Man Da Lov At Være

Informações:

Synopsis

I BILLED-BLADETs kongelige podcast kommer du med bag kulisserne i det danske kongehus. I hver episode dykker vores kongelige eksperter ned i et spændende royalt emne, i store kongelige øjeblikke, i små hemmeligheder og i alle de kongelige begivenheder, vi aldrig glemmer.

Episodes

 • Krisen og kongehuset

  22/05/2020 Duration: 55min

  Coronakrisen har vendt op og ned på alles liv, og i denne episode dykker vores eksperter ned i spørgsmålet om, hvordan de kongeliges liv har ændret sig markant, siden Danmark og resten af verden lukkede ned. Hvilke krav har krisen stillet til de kongelige? Og hvordan har det danske kongehus tacklet krisen? En ting er sikkert: vi er kommet exceptionelt tæt på kongefamilien.

 • Er alt tilbage ved det gamle i kongehuset?

  31/01/2020 Duration: 19min

  Mary er tilbage i Danmark! Efter snart en måned i Schweiz er kronprinsessen tilbage i Danmark, men hvad betyder det? Er alt tilbage ved det gamle i kongehuset? Vi har mødt både hende, kronprinsen og dronningen denne uge - vi fortæller om vores oplevelser sammen med dem. Du kan også høre om det stormvejr Belgiens tidligere konge lige nu befinder sig i, efter en dna-prøve har fået ham til at vedkende sig en datter udenfor ægteskabet.

 • Laver Harry og Meghan en Edward & Wallis?

  24/01/2020 Duration: 21min

  Der er blevet sat et foreløbigt punktum i Harry og Meghans farvel til det britiske kongehus. Men laver de en “Edward & Wallis” - eller er presset på dem og omstændighederne bag nogle helt andre? Dét taler vi om i denne episode, hvor vi også tager en snak om DRs dramadokumentar “Frederik IX”, der har fået helt unik viden og hjælp af dronning Margrethe under tilblivelsen. Desuden har prinsesse Benedikte været til en premiere - og hvilken havde vi ikke set komme.

 • Dronningens fødselsdagsgave afsløret - og den overrasker

  17/01/2020 Duration: 37min

  Både programmet for dronningens fødselsdag og Margrethes første fødselsdagsgave er blevet afsløret, og vi er overraskede. Vores kongelige eksperter fortæller alt om, hvordan årets største kongelige højdepunkt bliver fejret. Vi gennemgår også prins Harry og hertuginde Meghans exit som fremtrædende kongelige, så du er med på, hvad der er op og ned. Hør bl.a. dronningen Elizabeths usædvanlige og helt personlige pressemeddelelse om sagen.

 • Kongelig breaking news fra Danmark og Storbritannien

  10/01/2020 Duration: 38min

  Overraskelser og breaking news i både den danske og den britiske kongelige familie - på godt og ondt. Vi har været inviteret med kronprinsfamilien til Verbier, hvor prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine er startet i skole, og du kan høre alle detaljerne om familiens nye liv samt høre unikke klip med både børn og forældre, der bl.a. fortæller os en stor nyhed. Og så har prins Harry og hertuginde Meghan igen vakt opsigt og trukket overskrifter. De træder tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. Hvorfor gør de det, er det en god idé og hvad er egentlig op og ned i sagen? Det bliver du meget klogere på.

 • De private fester, de store fejringer og de spændende eventyr der venter de kongelige i 2020

  27/12/2019 Duration: 22min

  Hvilke begivenheder kan både vi og de kongelige glæde os til i 2020? Dét kan du høre alt om i denne episode, hvor vi taler om de private fester og de kæmpestore fejringer samt en helt særlig rejse der venter kronprinsparrets fire børn. Lyt med og bliv klædt godt på til et stort kongeligt år.