Spraakberichten

Informações:

Synopsis

Spraakberichten is en podcast gericht op jongeren. Elke week bespreken we een ander onderwerp dat relevant is voor jongeren en kunnen de luisteraars een spraakbericht insturen. Ook zullen we wekelijks terug blikken op wat we gedaan hebben en zetten we goals voor de komende week. Deze podcast wordt gehost door Merijn Raaijmakers en af en toe zal er een gast zijn die mee praat. Spraakberichten is dus erg gefocust op interactie met de luisteraars. Dus heb je leuke verhalen/meningen/onderwerpen stuur deze in op instagram (@MerijnRaaijmakers).

Episodes

 • #4 - Waar wordt ik gelukkig van? & Hoe komt het dat ik zoveel pieker over mijn toekomst?

  07/04/2019 Duration: 44min

  Vandaag een persoonlijkere podcast, Ik praat vooral over waar ik blij van wordt en waarom ik op het moment zoveel pieker over de toekomst. Ben je nou benieuwd naar mijn plannen voor de toekomst en hoe ik ooit wil leven luister dan deze aflevering zeker. Volg mij op Instagram! Dat is ook de plek waar je je spraakberichten kan insturen atm. Wat is Spraakberichten: Spraakberichten is en podcast gericht op jongeren. Elke week bespreken we een ander onderwerp dat relevant is voor jongeren en kunnen de luisteraars een spraakbericht insturen. Ook zullen we wekelijks terug blikken op wat we gedaan hebben en zetten we goals voor de komende week. Spraakberichten is dus erg gefocust op interactie met de luisteraars. Dus heb je leuke verhalen/meningen/onderwerpen stuur deze in op instagram(@MerijnRaaijmakers).

 • #3 - Hoe kom je af van je klote gevoel & Geen fuck meer leren geven.

  25/03/2019 Duration: 01h10min

  Vandaag heb ik het over hoe je af komt van een klote gevoel en wat je nou echt kan doen als je je kut voelt. Ook geef ik tips over hoe je geen fuck meer leert geven om wat mensen van je zeggen en hoe je eigen leven leert leiden. Volg mij op Instagram! Dat is ook de plek waar je je spraakberichten kan insturen atm. Wat is Spraakberichten: Spraakberichten is en podcast gericht op jongeren. Elke week bespreken we een ander onderwerp dat relevant is voor jongeren en kunnen de luisteraars een spraakbericht insturen. Ook zullen we wekelijks terug blikken op wat we gedaan hebben en zetten we goals voor de komende week. Spraakberichten is dus erg gefocust op interactie met de luisteraars. Dus heb je leuke verhalen/meningen/onderwerpen stuur deze in op instagram(@MerijnRaaijmakers).

 • #2 - Hoe maak je in 2019 nog vrienden?.. & Merijn houdt niet meer van seks?! [Met Joe!]

  17/03/2019 Duration: 01h50min

  In deze aflevering hebben we het over vooral vriendschap, Hoe maak je tegenwoordig nog echt vrienden.. Tijdens het uitgaan? Op Social media? In de appie terwijl je inlegkruisjes haalt? Deze vragen stellen wij ons zelf en jou de luisteraar in deze aflevering. Wil jij nou horen hoe Merijn alleen maar is afgewezen tijdens carnaval luister dan deze aflevering! Ook praten we over hoe je het nou maakt als content creator en wat voor iemand je nou moet zijn om sponsors te krijgen. Volg mij op Instagram! Dat is ook de plek waar je je spraakberichten kan insturen atm. Wat is Spraakberichten: Spraakberichten is en podcast gericht op jongeren. Elke week bespreken we een ander onderwerp dat relevant is voor jongeren en kunnen de luisteraars een spraakbericht insturen. Ook zullen we wekelijks terug blikken op wat we gedaan hebben en zetten we goals voor de komende week. Spraakberichten is dus erg gefocust op interactie met de luisteraars. Dus heb je leuke verhalen/meningen/onderwerpen stuur deze in op instagram(@MerijnRaa