Buypodden

Informações:

Synopsis

Hvordan sikres sensitiv data? Og hva skal til for å lykkes med digitalisering? Dette er bare noen av spørsmålene som taes opp i denne podcasten hvor du blir bedre kjent med Buypass - Norges fremste teknologiselskap innenfor cybersikkerhet o

Episodes

 • Annerledesåret

  21/12/2020 Duration: 17min

  Året 2020 omtales ofte som «annerledesåret».Roar Thon fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet er vår gjest og vi tar et tilbakeblikk. Ser på hva som skjedde, hva husker vi mest, hvilke utfordringer sto vi ovenfor og hvor forberedt var vi?

 • Digital sikkerhetskultur

  25/11/2020 Duration: 17min

  I denne episoden snakker vi om digital sikkerhetskultur. Hvordan defineres dette, hva er en ideell sikkerhetskultur, og ikke minst hvordan kan vi engasjere og motivere ansatte i norske virksomheter til å ha en bevisst holdning knyttet til dette. Lytt til vår sikkerhetssjef – kanskje du kan ta med deg noen av rådene hans videre?

 • Autentisering i ny drakt

  27/05/2020 Duration: 11min

  Fido2 – Fast Identity Online. Hva slags teknologi er dette, og hvordan spiller den på lag med regulatoriske krav? Er det virkelig slik at brukernavn og passord som autentiseringsløsning snart er historie?

 • Slik er det å jobbe i Buypass

  10/05/2019 Duration: 19min

  Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Buypass?Denne gangen presenterer vi fire ulike roller i selskapet.Hver og en beskriver eget ansvarsområde og innholdet i egen arbeidsdag. 

 • Alt starter med en sterk elektronisk ID.

  04/12/2018 Duration: 14min

  Nøkkelen til å løse helsesektorens sikkerhetsbehov og gi medarbeiderne en hverdag hvor tiden ikke brukes på å logge på tjenester, men å løse oppgaver.

 • NIF (Norges Idrettsforbund) + Buypass = idrettsglede!

  09/10/2018 Duration: 13min

  Det skal være attraktivt å være med i norsk idrett og idrettsgleden skal være for alle.For at dette skal kunne realiseres, må det leveres brukervennlige, sikre og effektive løsninger for klubber og medlemmer.Det pågår nå et stort moderniseringsprosjekt, og i denne episoden kan du høre om hvordan vi samarbeider for å levere idrettens ID og betalingsløsning.

 • Nasjonal Sikkerhetsmåned

  29/08/2018 Duration: 14min

  Nasjonal Sikkerhetsmåned er en årlig kampanje for økt kunnskap om informasjonssikkerhet. Vi har invitert administrerende direktør i Norsis som forteller om dette prosjektet. Buypass og Norsis samarbeider for en mer sikker og trygg digital hverdag.

 • Det handler om tillit på nett.

  22/06/2018 Duration: 37min

  Vi snakker om viktigheten av digitale sertifikater, også kalt SSL/TLS. Hva må du som bedriftseier gjøre for å sørge for tillit til dine kunder. Hva må du som forbruker være bevisst på? Hvordan kan du vite at du er på ekte nettsider, og ikke såkalte phisingsider (falske sider) Vi deler gode råd og forteller deg hvordan du kan ha en trygg digital hverdag.

 • Intro til Buypass og hvordan vi sikrer sensitiv informasjon

  25/05/2018 Duration: 18min

  Buypass er et norsk teknologiselskap med fokus på sikker ID og sikre betalingsløsninger. De er den eneste godkjente utstederen av digitale sertifikater i Norge og Norden for øvrig. I denne episoden blir du bedre kjent med selskapet og de som jobber der.

 • Her kommer Buypodden

  19/05/2018 Duration: 43s

  Følg med, snart kan du høre podkasten fra Buypass her!