Carter & Celin

Informações:

Synopsis

Utreder inredning. En podcast om inredning, trender och personliga reflektioner med tv-inredarna Maria Celin (Arga Snickaren med Adam Alsing) och Lulu Carter (Äntligen Hemma).

Episodes

 • 14. Superhärliga Josefin Crafoord gästar podden och pratar relationer och vardagspussel. Hon till och med inredningstipsar! Härlig timme ren kärlek!

  18/05/2018 Duration: 51min

  I veckans poddavsnitt av Carter & Celin gästas vi av superhärliga Josefin Crafoord som pratar vardagspussel och relationer. Hon till och med , inredningstipsar! Härlig timme ren kärlek!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 13. Superkvinnan Karin Lindahl, ägaren av butikskedjan Indiska, om entreprenörsskap och Indiskas historia

  10/05/2018 Duration: 55min

  Veckans avsnitt av podden Carter & Celin gästas av superentreprenören och nyblivna ägaren av butikskedjan Indiska. Inspirerande och intressant om Indiskas historia, om företagande och jobbkämp.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 12. Inredarkvartett med Simon och Tomas

  05/04/2018 Duration: 01h07min

  Veckans episod av poddcasten Carter & Celin gästas av inte mindre än två goda män, tv-inredarna och före detta äkta paret Simon Davies och Tomas Cederlund. Det pratas självklart en MASSA inredning och tv men Simon berättar även hur han föll head over heels första gången han såg Tomas, i minishorts och ultrablond kalufs och hur Tomas, utan att berätta, reste till England för att överraska... De berättar om hur det är att göra tv i USA och så blir det lite gnabb och en herrans massa skratt!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 11. Denise Rudberg reder ut tantsnusk-begreppet.

  29/03/2018 Duration: 01h17min

  I veckan poddavsnitt av Carter & Celin får vi eminent besök av ingen mindre än författaren och aeorobicsinstruktören Denise Rudberg. Vi pratar Preussisk ordning, stilsäkerhet, kvinnliga förebilder och vad fan tant-snusk är?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 10. Hong Kong och Västerås. Väsensskilda verkligheter. Också några lyssnarfrågor på det.

  23/03/2018 Duration: 33min

  I veckans avsnitt av podden Carter & Celin, som ju är något av ett jubileum då vi är uppe i episod 10, avhandlar vi våra väsensskilda verkligheter, vi pratar om hur det är att inreda visningshus, några spaningar på nyheter från Ikea samt hur det kommer sig att Lulu helt plötsligt drog till Hong Kong över helgen? Och innan det knackar på dörren (för att vi dragit över studiotiden) hinner vi även med ett par lyssnarfrågor. God lyssning kära ni!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 9. Pr-geniet Daniel Redgert pratar om livet, karriären och drömboendet i New York.

  15/03/2018 Duration: 01h20min

  I veckans avsnitt av podcasten Carter & Celin gästas vi av PR-geniet Daniel Redgert (blott 26 år gammal!) som pratar om sin resa från utstött Västerås-pojke till kändis i Stockholms innersta kretsar. Han pratar inredningsdrömmar, samlingar och om det stundande drömboendet i New York!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 8. Härlige trädgårdsmästaren Bosse Rappne ger oss vårkänslor!

  08/03/2018 Duration: 01h01min

  I veckans avsnitt av Carter & Celin - Utreder inredning gästar trädgårdsmästaren Bosse Rappne och med sin klokhet och mångåriga erfarenhet guidar oss genom trädgårdens magiska värld. Bosse äger och driver Ulriksdals slottsträdgård och vi får höra ta del av historien kring dess uppkomst och nuvarande dignitet.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 7. "Hang em high for God sake!" Gardiners vara eller icke vara.

  01/03/2018 Duration: 43min

  I veckans avsnitt av Carter & Celin - Utreder Inredning pratar vi om gardiner. Dess vara eller icke, för långa, för korta, siden eller propylen. Häng med på ett avsnitt überfyllt med tips och trix om gardinupphängning samt hur Lulu förklarar att hon minsann var före Maria Montazami med både tofsar och ljust läppstift...  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 6. Victoria Skoglund - Trädgårdsmästare

  22/02/2018 Duration: 51min

  I veckans avsnitt av podcasten Carter & Celin - Utreder Inredning, träffar vi superentreprenören och trädgårdsmästarinnan Victoria Skoglund som äger och driver handelsträdgården Zetas söder om Stockholm. Vi får lära oss allt om sticklingar, trendiga blommor och vad man bör tänka på inför våren och trädgårdsdax.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 5. R.I.P Ingvar Kamprad.

  15/02/2018 Duration: 36min

  I veckans poddavsnitt av Carter & Celin hyllar och hissar vi den nyligen bortgågne IKEA-grundaren Ingvar Kamprad. Vi pratar om våra bästa och sämsta Ikea-minnen, om hur Maria döpt ett av sina barn efter en Ikeamöbel samt om hur Lulu spräckte ett bröstimplantat (tutt-punkterad) efter att ha gömt sig under en Ikeasäng.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 4. Trend-Stefan Nilsson om 2018 års viktigaste trender.

  08/02/2018 Duration: 01h18min

  I veckans podcast Carter & Celin - Utreder inredning möter vi Stefan Nilsson aka Trend-Stefan, Sveriges hetaste trendguru. Vi pratar 2018 års viktigaste trender, om trender verkligen ÄR viktiga samt om det är okej att samla på vad som helst.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 3. Moodboards - Inred med karta och kompass.

  01/02/2018 Duration: 38min

  I det tredje avsnittet av Podcasten Carter & Celin lär vi oss hur man tillverkar en moodboard samt hur viktigt och lönsamt det är att ha ett mål med sin inredning. Vi får även höra veckans span samt ett superduperinredningstips om färg.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 2. Carolina Gynning i studion - " Ett fucking jävla Gynning yoga-retreat!"

  25/01/2018 Duration: 45min

  I avsnitt nummer två av Carter & Celin-Utreder inredning, hälsar vi superduperstolt vår första gäst välkommen. Det är ingen mindre än underbara Carolina Gynning! Fart, fläkt och kärnkrafts-energi utstrålar denna powerkvinna som med sina tusen järn i elden swishade förbi oss för att prata design, konst och inredning. Samt sin dröm om ett "Gynning jävla yoga-retreat". Mycket skratt utlovas i veckans avsnitt!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 1. #metoo

  18/01/2018 Duration: 38min

  I första avsnittet av podcasten Carter&Celin - Utreder inredning, lär vi känna tv-inredarna Lulu Carter(Äntligen hemma) och Maria Celin(Arga Snickaren med Adam Alsing). Vi får även höra en hel del om #metoo, från Lulus första inlägg i sociala medier tills i dag.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.