Pihlajalinna-podcast

Informações:

Synopsis

Pihlajalinnan podcast kertoo hyvät ja huonot uutiset, kiinnostavimmat uudet ajatukset ja toimivimmat toteutukset sosiaali- ja terveysalan mullistuksen keskeltä.

Episodes

 • Kohti kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa ja hyvinvointia

  Kohti kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa ja hyvinvointia

  23/05/2018 Duration: 27min

  Onko kokonaisvaltainen hyvinvointi löysää sanahelinää? Kuinka pääsemme eroon yksittäisistä toimenpiteistä, kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hoitoa? Pihlajalinna-podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan Väli-Suomen liiketoimintajohtajan Teija Kulmalann kanssa ennaltaehkäisystä, kampataan valinnanvapauteen liittyviä pelkoja sekä pohditaan, miten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin päästään.

 • Asiakkaan asettaminen keskipisteeseen on vallankumous

  Asiakkaan asettaminen keskipisteeseen on vallankumous

  09/02/2018 Duration: 26min

  Miksi terveydenhuollossa asiakas kokee usein olevansa tiellä ja väärässä? Mitä tapahtuu, jos asiakas asetaan kerrankin hoidon keskipisteeksi? Tässä Pihlajalinnan podcastin jaksossa käsitellään terveydenhuollon asiakaspolkua ja sitä, miten asiakkaan kokemuksesta tehdään jo pienillä teoilla parempi. Pihlajalinnan podcast kertoo kiinnostavimmat uudet ajatukset ja toimivimmat toteutukset sosiaali- ja terveysalan mullistuksen keskeltä. Nelosjakson vieraana on asiakaskokemusjohtaja Jutta Tikkanen, joka uskoo, että asiakkaat ovat tottuneet olemaan terveydenhoitoalalla vähän liiankin kiitollisia.

 • Vanhukset eivät tarvitse hoivaa vaan palvelua

  Vanhukset eivät tarvitse hoivaa vaan palvelua

  19/01/2018 Duration: 29min

  Väestön ikääntymisen megatrendi haastaa koko terveydenhuollon. Ikääntyneet eivät ole iso massa, vaan yksilöitä, joilla on omat tarpeensa. Mitä meidän pitää ajatella ikääntyneistä ja heidän palvelustaan toisin?

 • Näin digitalisaatio muuttaa lääkärin ja potilaan suhdetta

  Näin digitalisaatio muuttaa lääkärin ja potilaan suhdetta

  05/01/2018 Duration: 34min

  Pihlajalinnan terveydenhuollon palvelujen kehitysjohtajana Wille Komulainen sekä digitaalisen kehityksen johtaja Perttu Monthan kertovat, miten terveydenhuollon digitaalinen mullistus panee potilaan ja lääkärin suhteen kokonaan uusiksi. Keskustelua vetää Pihlajalinnan viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Siri Markula.

 • Miksi sotesta tuli mutkikas himmeli?

  Miksi sotesta tuli mutkikas himmeli?

  13/12/2017 Duration: 32min

  Tämän podcastin kuunneltuasi ymmärrät, mistä sote-uudistuksessa on kyse – ja ehkä jopa vähän innostut aiheesta. Siri Markulan haastateltavana on Pihlajalinnan perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Wiren.