Kvällsficast » Podcast

Informações:

Synopsis

Vi gör podd av kvällens mysigaste stund

Episodes

 • #22 – Korv, potatis och benlösa barn

  #22 – Korv, potatis och benlösa barn

  23/12/2017

    http://ia601508.us.archive.org/0/items/E22Mixdown/E22_mixdown.mp3 Ikväll får ni höra en 13-årings syn på livet så Sofias lillasyster Agnes är på besök. Vi hinner avverka massor med olika saker i rasande fart! Häng med och följ oss såklart på instagram!

 • #21 – Sofias Kvällsficast

  #21 – Sofias Kvällsficast

  22/12/2017

    http://ia801507.us.archive.org/24/items/E21Mixdown/E21_mixdown.mp3 Ikväll hör ni Sofia reflektera över måsten och berätta kvällsficast historia. Såklart blir det teadventskalendern också!

 • #20 – Lilla Julafton

  #20 – Lilla Julafton

  21/12/2017

    http://ia801508.us.archive.org/35/items/E20Mixdown/E20_mixdown.mp3 Idag har Daniel och Sofia lilla julafton. De pratar om sin barndoms värsta jular och läser ur hemliga dagböcker. Det är också deras sista podd innan jul tillsammans. Men oroa er inte! Det blir podd fram till julafton ändå!

 • #19 – Julsnack

  #19 – Julsnack

  20/12/2017

  Idag blir det julklappar för hela slanten. Vi pratar om olika typer av julklappar, mottagande av julklappar, passande och mindre passande julklappar och var man ska köpa sina julklappar. Ett klappsnack helt enkelt!

 • #18 – Det stora sömnquizet

  #18 – Det stora sömnquizet

  19/12/2017

  Tröttheten har tagit ut sin rätt, men även Daniel som tar ut sin rätt att fråga ut Sofia på ett ämne. Allt om sömn i detta avsnitt, men även en diskussion om vilket år som varit bäst. Vi faller också offer för en vidrig säsongsdelikatess i improviserad provsmakning. Dagens te: Trapelsin. Följ oss på instagram, @kvallsficast!

 • #17 – Med mat i mun

  #17 – Med mat i mun

  18/12/2017

  Vi går tillbaka till rötterna och omfamnar vårt kvällsfika. Vi snackar skit om 70-talsmat och skolmat, recencerar ett julbord och krystar fram de fem viktigaste rätterna. Daniel och Sofia uppdaterar lyssnarna kring decemberöverenskommelsen, pratar om kroppskomplex och Daniel improviserar ännu en juldikt. Och dagens te? Körsbärsrooibos såklart!

 • #16 – Det sociala

  #16 – Det sociala

  17/12/2017

  Vilken typ av social varelse är vi, och hur skulle vi vilja vara? Kan man välja att vara en härlig och social person? Det är ännu en nattpodd där vi pratar om detta, om Sofias syn på året som gått i hennes liv och där vi åker tillbaka i tiden för en terecension. Följ oss på instagram för att vara med i vårt stora kvällsmys!

 • #15 – Att överleva Åre

  #15 – Att överleva Åre

  17/12/2017

  I dagens avsnitt gästar vännerna Erik och Klara och samtalsämnerna haglar i ett rasande tempo. Hur mycket tvätt är normalt att skapa? Vem är bäst på längskidor i hushållet? Hur överlever man på fjället och vad är det värsta vi varit med om ute i vinterkylan? Och så är vi rörande överens om dagens te: Timjan och jordgubbe!

 • #14 – Ett mjölkfritt lyxliv

  #14 – Ett mjölkfritt lyxliv

  15/12/2017

  Vad är egentligen lyx? Varför dricker vi mjölk? Och varför vägrar Sofia smaka dagens te? Dagens undersökning skapar också en våldsam debatt om vilken sorts kola som egentligen är godast. Ännu ett actionspäckat avsnitt av Kvällsficast, som kommer ut varje dag i december. Följ äventyret du också på instagram, @kvallsficast!

 • #13 – Stressbak i juletid

  #13 – Stressbak i juletid

  14/12/2017

  Lucia kommer med ljus, men vi drabbas av ett tillfälligt mörker.  Vi gräver djupare i Daniels prokrastineringsproblem, går igenom Sofias dippcykler  och försöker lappa ihop alltsammans.  Det blir nattligt lussebak och wienernougat-te också.  Mörker och ljus i en salig röra.

 • #12 – I ansiktet på koreografens mamma

  #12 – I ansiktet på koreografens mamma

  13/12/2017

  Lyssnarna avgör vilka jultraditioner som är viktigast, vi pratar om julbord vi minns och har en jättelik provsmakning av adventskalenderteer vi missat. Och så pratar vi om Mats Eks och Ana Lagunas nya föreställning där ett ansikte och en uppsättning könsdelar gör ett oväntat möte. Följ podden på instagram för att vara med i vårt utbygda mys

 • #11 – Vi är vuxna som pysslar med julapelsiner

  #11 – Vi är vuxna som pysslar med julapelsiner

  11/12/2017

  Om blåa känslor efter resa och att lära sig acceptera julens fullsmockade schema. Vi går igenom varandras egenskaper som turist och skillnaden mellan hur barn och vuxna julpysslar. Vi pratar om vår självbild i det offentliga rummet och pysslar med julapelsiner. HUR mysigt?! Följ och stötta podden på instagram, @kvallsficast för att delta i allt mysigt snack 24/7.

 • #10 – Allt du behöver veta om att åka nattåg

  #10 – Allt du behöver veta om att åka nattåg

  11/12/2017

  Första klass, andra advent och tredje dagen på Stockholmsresan. Vi delger upplevelser från liggvagnar på nattåget, målar upp den perfekta krogen och plockar ut några guldkorn ur årets dansfilmsfestival medan vi tuffar hem genom natten.

 • #9 – Podd på flykt

  #9 – Podd på flykt

  10/12/2017

  Vi kurar ihop oss på ett sjaskigt sushihak för en pliktskyldig resedagbok. Vi snackar nästan bara om dansfilm och Stockholm dansfilmsfestival och recenserar restaurangens mycket fria tolkning av grönt te. Följ podden på instagram där vi heter @kvallsficast!

 • #8 – 500 euro

  #8 – 500 euro

  09/12/2017

  En hotellpodd med två trötta resenärer. Vi pratar om trauman som skapat ett nervöst resebeteende hos Daniel, om dansfilmen som vi skapat tillsammans och om svenska julmarknader och deras märkliga inträdespriser. Följ podden på instagram för att delta i vårt mysiga julfika varje dag.

 • #7 – En prokrastinerad podd

  #7 – En prokrastinerad podd

  08/12/2017

  Kvällens podd utspelar sig mitt i natten mellan två trötta kämpar. Vi återkopplar till Daniels uppskjutningsbeteende, pratar om prokrastinering och om hur man byter till en sockerfri livsstil. Dagens te i Teadventskalendern är skogsbär. Följ oss på instagram och hjälp oss göra vårt stora fikaprojekt till kvällens mysigaste stund!

 • #6 – Tofflor på hjärtat

  #6 – Tofflor på hjärtat

  06/12/2017

  Vi pratar tofflor, te och förkylning. Daniel har något på hjärtat och vi pratar jobbigheter.

 • #5 – Groteska överraskningar

  #5 – Groteska överraskningar

  05/12/2017

  Dagens avsnitt tar oväntade vändningar. Sofia är upprörd och Daniel har något på lur!

 • #4 – Historieätarna

  #4 – Historieätarna

  05/12/2017

  Ett nationalanalytiskt tesnack. Vi undrar hur Kalle blev en tradition och dricker  mystiska teer. Klappar, SVT och skolans fisksås blir offer för våra resonemang, och årets julvärdar granskas i sömmarna. Följ oss på instagram för att delta i undersökningar och annat skoj!

 • #3 – Juldikten och storspoven

  #3 – Juldikten och storspoven

  03/12/2017

  Idag firar vi advent och Daniel krystar fram en juldikt. Vi pratar om trosskyddets korrekta montering, om våra bästa adventsminnen, om berättelser kring våra favoritljud och så får dagens roiboste ett blandat mottagande. Följ podden på instagram för att hänga med i myset!

page 1 from 2