Vtm Nieuws - Podcasts

Informações:

Synopsis

De podcasts van VTM NIEUWS, verzameld op één handig kanaal.

Episodes

 • 2017: het jaar van (4)

  2017: het jaar van (4)

  23/12/2017 Duration: 54min

  Het jaar van Romina Van Camp (Amerikajournaliste), Soetkin Desloovere (sportjournaliste), Rosalie Pieters (justitiejournaliste) en Jan Demeulemeester (wetstraatjournalist). Tijdens een gezellig diner blikken ze terug op hun topmomenten van 2017. Hoe was het om bij de inauguratie van Trump te zijn? Krijg je koffie tijdens het wachten in de Wetstraat? Mogen we nog hopen op een doorbraak rond de Bende van Nijvel? En ook: de complete chaos na de uitsluiting van Sagan in de Tour én op sommige rechtszaken, de indrukwekkende vrouwenmarsen en een messcherpe analyse van het politieke schandaaljaar door Jan Demeulemeester.

 • 2017: het jaar van (3)

  2017: het jaar van (3)

  22/12/2017 Duration: 01h36s

  Het jaar van Freek Braeckman (nieuwsanker), Merijn Casteleyn (wielerjournalist), Robin Ramaekers (buitenland- en oorlogsjournalist) en Karel Lattrez (breaking news journalist). Tijdens een gezellig diner blikken ze terug op hun topmomenten van 2017. Hoe bereid je een reportage in Mosoel of Raqqa voor? Heeft een ‘breaking news journalist’ altijd een valies naast z’n bed klaar staan? Hoe beleefde Freek zijn eerste uitzending als anker van VTM NIEUWS? Welke sfeer hangt er in Seoel? En ook: het afscheid van Tom Boonen, de aanslag in Barcelona, de rellen in Brussel en het belang van goeie muziek op reportage in het buitenland.

 • 2017: het jaar van (2)

  2017: het jaar van (2)

  21/12/2017 Duration: 56min

  Het jaar van Boudewijn Van Spilbeeck (Spanje en Frankrijkjournalist), Wouter De Boer (buitenlandjournalist), Aagje Vanthomme (Hollywoodjournaliste) en Kenneth Dée (technologiejournalist en innovation editor). Tijdens een gezellig diner blikken ze terug op hun topmomenten van 2017. Hoe slaagde Boudewijn erin om Emmanuel Macron te spreken op de vooravond van zijn verkiezing? Wat voor een indruk heeft de brand in de Grenfell Tower nagelaten op Wouter? Is Aagje soms nog starstruck wanneer ze Hollywoodsterren interviewt? Kwam #metoo als een verrassing? Hoe was het bezoek van Kenneth aan de Chinese Sillicon Valley? En pure rock-‘n-roll in Barcelona: een liveverslag vanop een vuilnisbak.