Creëer Een Kick-ass Business Podcast

Informações:

Synopsis

Jeanet Wolf neemt je mee op de weg om een Kick-Ass Business te creëren. Succesvol locatie onafhankelijk ondernemen en als (online) ondernemer écht resultaat boeken is niet moeilijk. Wel hard werken, maar met de juiste handvatten kom je er. Die handvatten krijg je hier.Een no-nonsense podcast show. Alleen maar praktische tips, tools, inzichten waar je ook echt direct mee verder kunt.

Episodes

 • #193 Een gedachtegang die onnodig veel geld kan kosten

  #193 Een gedachtegang die onnodig veel geld kan kosten

  12/05/2020 Duration: 29min

  Er is een uitspraak in business en dit gaat als volgt: De grootste kostenpost die je nu hebt is het geld dat je wel zou kunnen verdienen maar niet doet. Of het nou komt dat iemand niet durft te investeren, geen geld wil uitgeven dat er niet is of alleen maar voor het 'beste' wil gaan maakt niet zoveel uit. Er zit altijd iets onder. En precies dat bespreken we in deze aflevering.

 • #192 Alleen ga je het niet overleven

  #192 Alleen ga je het niet overleven

  08/05/2020 Duration: 32min

  Netwerken. Voor de een geweldig en voor de ander verschrikkelijk. Deze aflevering is voor beide personen. We vertellen je hoe je iedereen aan je kunt binden die nodig is om daar te komen waar je wilt komen. Inclusief persoonlijk voorbeeld van Jeanet hoe zij met haar nieuwe bedrijf voet aan de grond wil krijgen in de wereld van kanker aanpak. Een wereld waar ze volledig op 0 is begonnen zonder contact personen.

 • #191 Is jouw waarheid ook de feitelijke waarheid?

  #191 Is jouw waarheid ook de feitelijke waarheid?

  05/05/2020 Duration: 31min

  Om je heen zie je het gebeuren. Mensen die jarenlang van alles proberen maar niet echt resultaat bereiken. Op het moment dat je dat liefdevol op tafel brengt. Gebaseerd op feiten. Krijg je de wind van voren en ben jij de boeman. Hoe dit komt en hoe je hier mee om kunt gaan hoor je in deze aflevering.

 • #190 Jij groeit maar je omgeving niet. Wat dan?

  #190 Jij groeit maar je omgeving niet. Wat dan?

  01/05/2020 Duration: 38min

  Je bent jezelf lekker aan het ontwikkelen. Persoonlijk en Zakelijk. Jij vindt het heerlijk en het blijft niet onopgemerkt bij je omgeving met alle gevolgen van dien. Positief of minder positief. Hoe je hier mee kunt omgaan en wat je kunt doen om relaties goed te houden hoor je vandaag met ook weer een paar eigen voorbeelden ter ondersteuning.

 • #189 Er is altijd wel iets te doen

  #189 Er is altijd wel iets te doen

  28/04/2020 Duration: 31min

  Oneindige actie lijsten. Een planning die nooit af lijkt te komen. Vaak een gevoel van druk en stress. Dit en nog veel meer is voor veel mensen heel herkenbaar. Waar komt het door dat veel mensen moeite hebben met to do lijsten af te krijgen. Waarom zit die stem in je kop steeds te tetteren dat je weinig of zelfs geen me-time neemt? Dit en nog meer hierover bespreken we in de aflevering van vandaag met ook een paar herkenbare eigen voorbeelden.

 • #188 Alleen maar omringen met gelijkgestemden klinkt goed maar is vrij kansloos

  #188 Alleen maar omringen met gelijkgestemden klinkt goed maar is vrij kansloos

  24/04/2020 Duration: 33min

  Alleen maar mensen om je heen verzamelen die veel verder zijn is niet werkbaar. Alleen maar mensen om je heen verzamelen die veel minder ver zijn dan jij is niet werkbaar. Alleen maar mensen om je heen verzamelen die even ver zijn is ook niet werkbaar. Wat is dan wel werkbaar? Dat bespreken we in deze afleveringen met een paar praktische voorbeelden om het direct bij je te laten landen.

 • #187 De altijd maar authentiek willen zijn nonsens

  #187 De altijd maar authentiek willen zijn nonsens

  22/04/2020 Duration: 34min

  We horen steeds vaker dat mensen het belangrijk vinden om altijd en overal authentiek te zijn. Klinkt goed. Maar in de praktijk is dit vrij onwerkbaar. Wat we hier precies mee bedoelen en hoe je dit wél voor je kunt laten werken ontdek je in de aflevering van vandaag.

 • #186 Hypocriet of niet

  #186 Hypocriet of niet

  17/04/2020 Duration: 26min

  Van mensen verwachten dat ze wel even in jouw product of dienst investeren terwijl je zelf nog geen euro durft te investeren in je zelf. Mensen ergens bij willen helpen terwijl je het zelf totaal niet voor elkaar hebt op dat specifieke gebied. Dit zou je hypocriet kunnen noemen en zien we helaas veel gebeuren. Bewust maar vaker nog onbewust. Daarom gaan we hier deze aflevering dieper op in zodat je dit mogelijk bij jezelf of bij mensen in je omgeving ook kunt opmerken.

 • #185 IN of juist AAN je bedrijf werken

  #185 IN of juist AAN je bedrijf werken

  14/04/2020 Duration: 29min

  Al een tijdje is er een soort van hype gaande van ondernemers die elkaar napraten. Een van die punten is dat je echt veel meer AAN je bedrijf moet werken in plaats van IN je bedrijf. Klinkt goed maar is dat ook wel echt zo relevant voor iedereen? Daarover spreken we in deze aflevering en geven we onze visie over AAN je bedrijf werken en hoe Jeanet dat nu bijvoorbeeld doet met haar nieuwe bedrijf.

 • #184 Een groot probleem nog groter maken

  #184 Een groot probleem nog groter maken

  10/04/2020 Duration: 38min

  Deze aflevering hebben we twee keer opgenomen dus moet die wel extra goed zijn haha. Na het beluisteren van deze podcast is de kans heel groot dat je problemen nooit meer groter laat zijn dan jezelf. Zelfs al lijkt dat soms misschien onmogelijk in tijden van bijvoorbeeld een crisis of ernstige ziekte in je familie.

 • #183 Stoppen met je dagen verklooien

  #183 Stoppen met je dagen verklooien

  07/04/2020 Duration: 39min

  Vandaag een wat meer praktische aflevering met een aantal zeer concrete tips en tricks als het gaat om zo productief mogelijk door je maanden, weken en dagen te gaan. Zeker in deze crisis tijd leven veel mensen vooral in hun hoofd en komt er weinig goed werk uit hun handen. Na deze aflevering zal dat bij jou niet meer zo zijn en ben je productiever dan ooit maar wel meer ontspannen dan ooit. RelaxedVlammen in de praktijk kun je wel zeggen.

 • #182 De slappe zakken generatie

  #182 De slappe zakken generatie

  03/04/2020 Duration: 32min

  Een lekker duidelijke aflevering vandaag waarin Jeanet je weer een goede masterclass geeft als het gaat om oprijzen. We spreken over blokkades waar je je nu misschien niet eens bewust van bent. Je krijgt inzicht waar je nu misschien wel een slappe zak bent, waar je nu misschien je verantwoordelijkheden onloopt, waar je je nu alleen maar laat afleiden. Wie je werkelijk bent ontdek je in een crisis periode als deze. Hoe je daar het beste mee kunt omgaan ontdek je in deze aflevering.

 • #181 Waar val je op terug?

  #181 Waar val je op terug?

  27/03/2020 Duration: 28min

  Tot voor kort was je misschien wel een soldaat met het best mogelijke pak met de nieuwste wapens en overige tools. Ineens moet je pak uit en mag je de tools en wapens niet meer gebruiken en staat de vijand tegenover je. Waar val je dan op terug? Deze metafoor is in deze zwaardere tijden perfect van toepassing en leggen we verder uit in deze aflevering op een manier dat het je in actie zet.

 • #180 Huilen in een hoekje of juist nu oprijzen?

  #180 Huilen in een hoekje of juist nu oprijzen?

  20/03/2020 Duration: 36min

  “Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times". Het is duidelijk dat we nu in Hard Times zijn aangekomen. Is het nu tijd om met z'n allen te gaan zitten huilen in een hoekje? Of werkt het misschien beter om juist nu op te rijzen. Om Leiderschap te tonen. Ons antwoord hierop inclusief praktische handvatten hoor je in deze aflevering.

 • #179 Stomende relaties

  #179 Stomende relaties

  13/03/2020 Duration: 38min

  Op basis van de titel zou je het misschien niet zeggen maar ook dit heeft alles met business en met lifestyle te maken. De laatste tijd horen wij vaak van onder andere onze klanten dat veel liefdes relaties slecht zijn. In ieder geval zeker geen 8,5. Stellen die al jaren samen zijn die steeds minder met elkaar communiceren, minder of misschien helemaal niet meer intiem zijn met elkaar, weinig moeite nog doen voor de ander. Hoe dat komt en nog belangrijker, wat je er vrij makkelijk aan kunt doen vertellen we in deze afleveringen. Inclusief onze eigen ervaring en de break up die wij in het verleden hebben gehad en waar we nog nooit eerder echt over hebben gesproken.

 • #178 Waar vind je de juiste mensen?

  #178 Waar vind je de juiste mensen?

  06/03/2020 Duration: 33min

  Hoe zorg je er als relatief gemiddelde vrouw voor dat je kunt aanhaken bij de elite mannen van deze wereld? Hier gaan we het natuurlijk niet 30 minuten lang over hebben. Maar het heeft wel alles te maken met het omringen met de juiste mensen en het komen op de juiste plekken wil jij jouw standaard vergroten. Zo was het vliegen in business class eerst absoluut niet vanzelfsprekend en is John pas recent gestopt met het dragen van zwarte hemdjes tijdens zijn werk. Als jij het spel van het leven en business groter wilt spelen zul je daar keuzes voor moeten maken. Hoe je dat kan doen en hoe je bij de juiste mensen komt bespreken we in deze aflevering.

 • #177 Nooit meer geldstress door slimme keuzes

  #177 Nooit meer geldstress door slimme keuzes

  27/02/2020 Duration: 29min

  Als je afhankelijk bent van slechts éen geldstroom en die stopt dan is dat vervelend. Als je vervolgens niet bij de bank kan om het beetje geld wat daar staat op te nemen dan kan het lastig worden om te overleven. In deze aflevering hebben we het over meerdere soorten geldstromen, kluisgeld, een financieel vrije toekomst. En over de keuzes die wij zelf maken voor een financieel zorgeloze toekomst. Iets waar we eerst nog niet zo bewust mee bezig waren maar nu heel erg mee bezig zijn waar jij misschien wel een of twee inzichten uit kan halen om te zorgen dat je nooit meer geld stress hoeft te ervaren.

 • #176 Eerlijke communicatie die soms confronterend kan zijn

  #176 Eerlijke communicatie die soms confronterend kan zijn

  21/02/2020 Duration: 32min

  Wat doe je op het moment dat je wrijving ervaart met je (business)partner? Of dat je in een coaching traject zit waar je niet tevreden over bent? Of dat iemand ogenschijnlijk vanuit het niets een relatie stopt? Ga je schreeuwen. Trek je je terug. Blijf je op dezelfde voet doorgaan? Dit heeft allemaal te maken met communicatie en dan vooral eerlijke communicatie waarmee je verder komt. De laatste twee weken hebben zich verschillende (herkenbare) situaties voorgedaan die we als voorbeeld gebruiken zodat je er ook echt wat mee kunt. Een voorbeeld is zelfs heel persoonlijk tussen ons maar wel heel leerzaam om hier te delen.

 • #175 Stoppen met tolereren

  #175 Stoppen met tolereren

  14/02/2020 Duration: 29min

  Je kent de volgende uitspraak misschien wel: Je krijgt wat je tolereert. En dat is echt zo zijn wij de laatste tijd helaas weer meerdere keren achtergekomen. Daarom gaan we in deze aflevering dieper in op het feit dat de meeste mensen simpelweg veel te veel tolereren waardoor ze nu nog niet zijn daar waar ze hadden kunnen zijn. Hoe dat komt en wat je er aan kunt doen vertellen we inclusief enkele eigen, pijnlijke en ook wel herkenbare voorbeelden.

 • #174 De Het moet wel goed voelen hype

  #174 De "Het moet wel goed voelen" hype

  07/02/2020 Duration: 32min

  Gevoel is belangrijk maar het valt ons al jaren op dat veel mensen gevoel verwarren met gedachten. Een opmerking als 'Ik moet het eerst even gaan voelen' is vaak niet meer dan een excuus om te beredeneren of iets een juiste keuze lijkt te zijn. Wat het dan vervolgens bijna nooit blijkt te zijn. Het verschil tussen gevoel en gedachten bespreken we in deze alevering met onder andere een paar eigen voorbeelden. Wij zijn geen robots ofzo ;). Oh en Jeanet is trouwens lekker op dreef in deze aflevering. Zie het als een gratis coachingsessie.

page 1 from 5