Måndagsmix Med Elin & Isa

Informações:

Synopsis

En peppig podd där Elin och Isa pratar om allt ifrån karriärsplaner, framtidsdrömmar och att gå sin egen väg, till prestationsångest, psykisk ohälsa och att våga . Vi kommer med tips på hur man kan få sin blogg att växa och vad man ska tänka på om man vill börja tjäna pengar på sina sociala medier - men pratar också om studier, stora val i livet och att våga vara sig själv och strunta i vad andra tycker. #Måndagsmix på Instagram och Twitter och glöm inte att prenumerera!

Episodes

 • 31. Så lär du känna nya människor!

  16/10/2017 Duration: 33min

  Glad måndag finisar! I veckans avsnitt ger vi tips på hur man kan hitta nya vänner, vi pratar temafester och utklädnader, vilket som är Elins favvocafé i Stockholm och givetvis massa annat göttigt vardagsbabbel!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 30. Hur skapar man hållbara rutiner?

  10/10/2017 Duration: 49min

  Denna vecka pratar Elin och Isa om rutiner. Under avsnittet får dessutom Elin besök av ett spännande bud som ringer på dörren, och sedan berättar de båda om hur en "vanlig" jobbdag ser ut för dem. Glöm inte att prenumerera! Frågor mailas till mandagsmix@gmail.com.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Födelsedagspodd!

  02/10/2017 Duration: 36min

  Glad måndag kompisar! Idag fyller Elin år (hurra!) så självklart pratar vi om vad vi tycker om födelsedagar men också övernaturliga ting, våra Instagramflöden och det ständiga ämnet alkohol!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 28. Avståndspodden!

  25/09/2017 Duration: 49min

  Hej hallå! Denna vecka blir det en distanspodd då Elin glider runt vid Medelhavet. Vi pratar givetvis om resan men också pressfrukostar, att mingla och hur vi fungerar i sociala sammanhang i grupper! Lyssna vettja!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WE ARE BACK!

  18/09/2017 Duration: 47min

  Måndagsmix har återuppstått! Blev visst ett litet sommaruppehåll men nu är vi tillbaka mer peppade än någonsin! Det här blev ett riktigt catch-up avsnitt som vi hoppas ni uppskattar! Och vi hoppas såklart ni vill hänga med oss i höst! Glad måndag!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 26. Jobbresor och vanliga resor

  22/05/2017 Duration: 50min

  I veckan har Elin varit ute på flera jobbresor, något tjejerna diskuterar i veckans poddis. Många drömmer om att få resa med jobbet, men vad är egentligen för-och nackdelarna med det?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 25. Babbelavsnittet

  08/05/2017 Duration: 56min

  Måndag = poddisdag! Denna veckan visade det sig bli någon form av uppvärmning inför vår "ätstörningsserie" vi kommer köra. Vi hamnar på samtalsämnet ätstörningar; vad tycker vi om att vara iakttagna när vi äter? hur känner vi oss inför beach17? Och en lyssnarfråga i form av om/hur man ska berätta för sina vänner att man har en ätstörning? Hoppas, och tror, att ni kan uppskatta detta även om ni själva inte har liknande problem. Kram och ha en härlig vecka!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 24. Sommarplanerna (OBS! halvbra ljudkvalitet)

  01/05/2017 Duration: 50min

  (ursäkta på förhand för halvbra ljudkvalitet i detta inlägg, teknikstrul you know. Är ni känsliga för svajig och lite ojämn volym rekommenderar vi att lyssna på något annat av våra härliga avsnitt. Nästa vecka är vi tillbaka med bra kvalle igen) Glad första maj och välkommen försommaren! Detta avsnitt handlar, passande nog, om sommaren. Vad vi har för sommarplaner? Vilket är drömresmålet i Europa? Vi delar också med oss om tips på härliga ställen i sommarsverige som man inte får glömma bort. Förutom sommarprat tar vi en liten nostalgitripp till gymnasiet och den underbara skolmaten och vi pratar även om Gröna Lunds nya attraktioner, är vi våghalsiga tror ni? ;) Hoppas ni får en härlig lyssning!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 23. Företagande och att nå dit man vill

  24/04/2017 Duration: 58min

  Hej och glad ny vecka! I detta avsnitt pratar vi om hur man ska lyckas nå dit man vill, finns det några magiska knep eller är det hårt arbete som gäller? Hur ska man hantera eventuella motgångar på vägen? Elin berättar mer om hur det är att vara egenföretagare och vi pratar också om hennes nuvarande pillerknaprande. Isa berättar också om sin nya kroppsliga krämpa. Det här vill ni inte missa ;)  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 22. Påskpodden

  17/04/2017 Duration: 41min

  Glad annandag påsk fina lyssnare! Denna veckas avsnitt har tema påsken. Har vi några påsktraditioner? Vad fick Elin i sitt påskägg? Hur såg skolfotona ut på den tiden Isa var ung back in the 90's? ;) Det får ni svar på i veckans podd. Hoppas ni gillar det!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 21. Våra tankar kring händelsen i Stockholm

  10/04/2017 Duration: 55min

  Hej raringar! denna veckas podd blir lite allvarligare än vanligt, vi kommer nämligen prata om det som hände i Stockholm i fredags. Känns konstigt att inte ta upp det, samtidigt som vi båda behövde ventilera. Kanske ni också behöver? Här är våra tankar, reaktioner och funderingar kring det som hände. Kram ock kärlek.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 20. Money, money, money

  03/04/2017 Duration: 53min

  Hej Måndag! Efter en veckas paus är vi tillbaka och pratar om pengar. Ett ämne som skapar mycket starka åsikter och tankar hos många därute. Vad har vi för relation till pengar; är vi sparor eller slösor? Vad har vi för ekonomiska mål? Och hur skulle vi egentligen leva om vi inte behövde tänka på att tjäna pengar? Dessutom berättar vi lite om vårt kommande podd-projekt vi kommer starta igång, det vill ni inte missa!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 19. Vårlistan!

  20/03/2017 Duration: 48min

  Glad måndag! Nu är det dags för oss att börja vårpeppa. Därför kändes en vårlista väldigt passande just nu. I veckans avsnitt svarar vi på frågor om våren - Vad är det bästa med våren? Våra planer? Favoritdofter denna årstid? För er som inte gillar våren så kan vi ändå lova massa annat babbel som inte har med våren att göra, som podcasttips och den bästa serien just nu. Trevlig lyssning!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 18. Att inse sitt egna värde

  14/03/2017 Duration: 47min

  Denna vecka blev det en tisdagsmix! Men bättre sent än aldrig. Vi pratar om att inse sitt eget värde, både på jobbet och i privata relationer. När och hur ska man våga sätta ner foten? Varför är det så svårt att se sig själv som lika mycket värd som alla andra? Detta kan vara vårt avsnitt med flest sidospår men vi tror och hoppas ni kommer gilla att lyssna ändå ;)  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • (NY!) 17. Så vänder du en dålig dag till en bra dag!

  06/03/2017 Duration: 44min

  Hej gullisar! I denna veckas avsnitt pratar vi om hur man ska försöka hantera dessa dåliga dagar som alla, tyvärr, har ibland. Har vi några knep? Vad funkar för oss? Det pratas om The Foo, föreläsningsmat och Elins knep vid städning. Sen leker vi en lek där Isa är lekledare. Massa snaskigt med andra ord så in och lyssna. Glad måndag!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 16. Så grejar du jobbintervjun!

  27/02/2017 Duration: 54min

  I detta avsnitt fortsätter vi på jobbtemat. Vi langar våra bästa tips inför jobbintervjun; hur förbereder du dig bäst? Vad ska du INTE säga? Vi berättar också om några missar vi gjort i jobbsökandet genom åren. Och såklart massa annat prat om smått och gott :) Glad måndag!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 15. Så får du ditt drömjobb!

  20/02/2017 Duration: 53min

  Här kommer jobb- och karriäravsnittet! Vi berättar om våra drömjobb; vad ska de innehålla? Är pengar viktigt? Hur kan man göra för att nå sitt drömjobb? Vi berättar också en del om våra tidigare (inte så glamourösa) jobb och vad vi både måste ha för att hålla uppe motivationen gällande karriär. Trevlig lyssning :)  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 14; rädslor

  12/02/2017 Duration: 35min

  Nu är det dags för trettonde avsnittet Måndagsmix. Idag pratar vi om våra rädslor, både större rädslor som hängt med oss i livet men också mer av det vardagliga slaget. Som alltid har vi vitt skilda åsikter om allt, får se vem ni kan relatera mest med. Och OBS! googla ordet vi nämner i slutet på egen risk! Glad måndag på er!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 13. Hur hanterar man människor med hård attityd?

  05/02/2017 Duration: 38min

  I veckans avsnitt pratar vi om olika attityder hos människor, de som är hårda och de som har en mjukare framtoning. Hur kan man tänka för att inte ta åt sig av någon annars attityd? Elin ger också sina bästa tips för att strukturera upp livet och få rutiner. Självklart blir det lite vardagsbabbel också. Glad måndag vänner! Maila oss på Mandagsmix@gmail.com. #mandagsmix  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 12. Hur blir man mer effektiv?

  30/01/2017 Duration: 28min

  Veckans måndagsmix provar nya inspelningsmetoder som bara kommer bli bättre och bättre framöver. I avsnittet pratar de om mobilberoende, isa ger den obligatoriska skoluppdateringen och hur effektiva är tjejerna egentligen? Lyssna på veckans avsnitt så får ni svaren. Maila oss på Mandagsmix@gmail.com. #mandagsmix  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

page 1 from 2