Släpp Sargen

Informações:

Synopsis

3 killar, 1 podcast. Vi släpper sargen och tar oss in i matchen. Vi tacklar allt och går alltid på avslut.

Episodes

 • 16. Bakismat

  16. Bakismat

  26/02/2017

  Gänget samlar sig till ett ett nytt snack. det blir en liten frågestund och lite tävling mellan skägg och fredda. Utöver det blir det snack om bakismat och så får vi höra hur Skägg lät under natten!

 • 15. Ingen podcast

  15. Ingen podcast

  22/02/2017

  Rätt försenat släpps här avsnittet vi döpt till ”ingen podcast”, eller om vi samtidigt döpte om hela podcasten till det, ja det är fortfarande lite tveksamt faktiskt. I detta avsnitt blir det ett samtal om hur vi själva hamnade i podcastvärlden, vad vi gillar med den samma och mycket annat.

 • 14. Restips

  14. Restips

  14/02/2017

  Då är vi ÄNTLIGEN tillbaka med ett nytt avsnitt. Det blir ett snack mellan Gurra och Fredda om våra respektive resor vi gjort under frånvaron (medan Skägg än en gång fick kasta in handduken). Vi bjuder på både bra och mindre bra restips, pratar om hur Fredda återuppstår från de döda. Gurra går lös på … Fortsätt läsa "14. Restips"

 • 13. Tröttpodden

  13. Tröttpodden

  22/01/2017

  Titeln säger allt. det blir prat om telefonförsäljare, kärnvapenkoder,  rage-quits. Även illarvarslande frisyrer och frågan ställs, vad är en illavarslande frisyr?Även frukostvanor kommer upp till ytan.. och mycket mer.

 • 12. Vuxenpoäng payback-quiz

  12. Vuxenpoäng & payback-quiz

  14/01/2017

  Programledaren är tillbaka från de halvdödas rike och vi är full styrka igen. Det blir ett avsnitt där vi pratar vuxenpoäng. Vad är det, hur får man det och vem ger dem? Vidare har Fredda gjort ett quiz och kör lite payback på de andra med frågor som touchar svårighetsgraden ”på gränsen till för svåra”. … Fortsätt läsa "12. Vuxenpoäng & payback-quiz"

 • 11. 2017s första

  11. 2017s första

  07/01/2017

  Gurra och Fredda sätter sig ner och agerar Saida inför 2017. Vi är oroliga över kollega Skäggs frånvaro i detta avsnitt men prioriterar vad som kan förväntas av det kommande året. Det blir funderingar kring personliga önskningar, vilka kändisar som kommer stämpla ut under året och mycket mer!

 • 10. Quiz Gott Nytt År

  10. Quiz & Gott Nytt År

  01/01/2017

  Vi fortsätter med quiztemat och släpper lös Skägget som lekledare denna gången. Det blir lite musik och filmfrågor bland mycket annat och den interna tävlingen mellan Gurra och Fredda blir bra mycket jämnare än förra veckan. Vi fortsätter sedan med en återblick av 2016 där vi pratar och alla kändisar som stämplat in och att det … Fortsätt läsa "10. Quiz & Gott Nytt År"

 • 9. Quiz och God Jul

  9. Quiz och God Jul

  23/12/2016

  I detta lite kortare avsnitt blir det quiz-stund med Gurra som lekledare och det blir givetvis en intern tävling mellan Fredda och Skägg där en viker ner sig totalt! Det blir uppdatering av vår spellista och så önskar vi God Jul!

 • 8. Urspårat

  8. Urspårat

  16/12/2016

  Vi sätter oss ner för att gå igenom musikåret 2016 genom våra topplistor på Spotify. Låter inte så svårt men vi lyckas spåra ur både en, två och tre gånger under detta samtal ändå. Det blir snack om usel musik, överskattade och underskattade artister, musiken på tidigt 2000-tal och så går Gurra lös på, ja … Fortsätt läsa "8. Urspårat"

 • 7. Hur man fångar en red bull-tankad ekorre

  7. Hur man fångar en red bull-tankad ekorre

  09/12/2016

  Ännu ett avsnitt med jultema där vi pratar jul. Denna gång blir det en lite smått speedat avsnitt tack vare ett bra hockeyresultat precis innan inspelningen. Vi pratar om julfilmer man måste se, Fredda tappar tidsuppfattningen och börjar prata om det man måste se kring nyår i stället, bland mycket annat. Det blir även en obskyr … Fortsätt läsa "7. Hur man fångar en red bull-tankad ekorre"