Add To Bag

Informações:

Synopsis

Add to bag är en podd om modebranschen, karriär, stil och vinsippande. Fanny Ekstrand och Viola Bergström är båda verksamma inom modebranschen och ger sin del utav den beryktade glammiga världen. Hur mörk är egentligen modebranschens baksida, och varför blir så många utbrända eller ätstörda av mode och sociala medier? Hur startar du din karriär och driver eget företag? Add to bag djupdyker i tunga ämnen samtidigt som de får dig att testa de senaste trenderna och får dig shoppa hållbart.Klippning: Axel SkogbergMusik: MRTN GRWN

Episodes

 • 39. Vi har gjort en klädkollektion!

  39. Vi har gjort en klädkollektion!

  26/11/2018 Duration: 50min

  Designers? Vi? JA! I samarbete med AVAVAV Firenze har vi tagit fram en klädkollektion, och tar med er på resan från idé till slutprodukt. AVAVAV jobbar endast med överblivna tyger, vilket är ett väldigt hållbart sätt att ta vara på resurser i form av lyxtyger. Köp kollektionen i AVAVAV's butik i Stockholm eller på www.avavav.com  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 38. Att vara sin egen chef

  38. Att vara sin egen chef

  30/10/2018 Duration: 01h08min

  Att vara sin egen chef må verka som ett drömscenario för många, men är allt guld och gröna skogar? Hur vågar en ta steget att bli frilans eller starta upp ett bolag? Vi delar med oss av våra egna erfarenheter och tips. I detta avsnitt gästas vi av AÉRYNE's VD och grundare Siri Vikman som berättar om att starta modeföretag från sitt vardagsrumsgolv i Paris, samt modeveteranen Elinor Nystedt som nyligen startat den kreativa duon Alter.id, och berättar hur ett bolag hittar sin kraft och varför en partner är bra att ha.Klippning: Axel SkogbergMusik: MRTN GRWN  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 37. Add to bag: Returns

  37. Add to bag: Returns

  03/10/2018 Duration: 47min

  Add to bag är tillbaka med en ny säsong, fullspäckad med trender och dyra skoköp men nytt för den här hösten är att vi dessutom ska djupdyka mer i hur man shoppar mer hållbart och startar eget och går frilans. Dessutom försöker Fanny och Viola öppna upp om ungas utbrändhet och ätstörda verklighet.Klipp: Axel SkogbergMusik: MRTN GRWN  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 36. Stilresa: relation vs singel med Flora Wiström

  36. Stilresa: relation vs singel med Flora Wiström

  21/03/2018 Duration: 40min

  Vad händer med stilen när man går från att vara i ett förhållande till att bli singel och vice versa? Vilka plagg resonerar vi är mest singelkompatibla och varför känner vi ett behov av att klippa av håret så fort något livsomvälvande händer? Vi pratar med Flora Wiström som känner väldigt stark för ämnet och berättar varför omlottoppen är hennes bästa singelplagg.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 35. Add to weekend bag

  35. Add to weekend bag

  12/03/2018 Duration: 45min

  Paris, London, Rom, Berlin - välj din perfekta weekendstad men packa rätt! Hur tänker vi när 3-dagars outfits ska få plats i ett handbagage? Vi delar med oss av alla våra hemliga tips, och tidigare erfarenheter av katastrofpackningar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 34. VÅRTRENDER 2018

  34. VÅRTRENDER 2018

  05/03/2018 Duration: 44min

  Placebometoden funkar som vanligt när vi intalar oss att det snart är vår. Vilka är de största trenderna våren 2018? Vi guidar er genom trenddjungeln och berättar hur vi kommer styla oss igenom uteserveringar och vad vi behåller vs säljer.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 33. Maxa dina sociala medier

  33. Maxa dina sociala medier

  26/02/2018 Duration: 38min

  Instagram som CV, funkar det? Vad är okej för en framtida arbetsgivare att se, och hur utnyttjar vi Instagram för att fixa jobbet? Vi gästas av modellen och PR-tjejen Rebeka Breymas som berättar om hur hon med hjälp av Instagram landade modelljobben som endast gick att drömma om.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 32. Att vara eller inte vara: Influencer

  32. Att vara eller inte vara: Influencer

  19/02/2018 Duration: 41min

  Vad fan i helvete är en Influencer? Är det ens ett riktigt jobb? Vi har svårt att handskas med termen och att kalla oss själva influencers. Som experthjälp har vi Linda Hörnfelt som skrivit boken "Yrke: Influencer! Så gör du karriär på nätet" samt superinfluencern Lisa Olsson med en halv miljon följare på Instagram. De svarar på frågor hur man bygger sitt varumärke via sociala medier, hur man tar betalt och vad som faktiskt är en influencers vardag.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 31. Osociala medier

  31. Osociala medier

  12/02/2018 Duration: 46min

  I en som kan tyckas styras av likes och engagemang kan livet lätt kännas platt. Vad är äkta på Instagram? Och hur har våra sociala eller osociala mediavanor kommit att förändras över de snart 10 år som vi instagrammat? Och som om inte detta är nog så gästas vi av Rami Hanna som berättar verkligheten bakom den där perfekta spontana bilden du precis likeade.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 30. Copenhagen Fashion Week

  30. Copenhagen Fashion Week

  05/02/2018 Duration: 35min

  Ny stad, samma melodi. Add to bag följer fashion week till Köpenhamn och rapporterar direkt från den danska huvudstaden. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen och såklart i stormens öga, street style scenen. Juste och på modevisningarna. Men vad är egentligen det viktigaste? Designernas kollektioner eller att bli dokumenterad utanför?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 29. Fashion Week i Stockholm

  29. Fashion Week i Stockholm

  25/01/2018 Duration: 38min

  Det är slutet av januari och det betyder i sedvanlig ordning att det är dags för alla stora modevarumärken att visa vad hösten kommer att innebära. Till det bjuds landets, och världens för den delen, mest inflytelserika journalister och modepersonligheter in. Detta kallas i folkmun för Fashion Week. Add to bag rapporterar live från Stockholm Fashion Week!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 28. KONSUMTIONSÅNGEST

  28. KONSUMTIONSÅNGEST

  18/01/2018 Duration: 34min

  ”Do I need this?” frågade Rebecca Bloomwood sig själv i "En shopaholics bekännelser". Ja, vi shoppar en del eftersom det är livets intresse. Många bra delas men också en hel del onödiga impulsköp. Vad lägger Viola respektive Fanny mest pengar på? Hur mycket pengar har egentligen alla Instakändisar? Hur mycket behöver du egentligen en ny partytopp varje fredag? Med mode kommer ansvar!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 27. Här vilar Normcore RIP

  27. Här vilar Normcore RIP

  11/01/2018 Duration: 32min

  Hur vågar man följa sina outfitdrömmar? Klädsjälvförtroende är något som många drömmer om, men hur gör man? Add to bag uppmanar dig i veckans avsnitt att sourca ditt powerplagg och sträcka på dig i kläderna du bär. Samt att kanske våga ta ett par taxklacksteg utanför din comfortzone och säga upp bekantskapen med exkluderande Normcore en gång för alla.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 26. Lyx med liten budget

  26. Lyx med liten budget

  04/01/2018 Duration: 29min

  Januari har precis klivit in genom dörren och i samma veva har med största sannolikhet ditt kreditkort också gjort det. Så hur ska du få garderoben (och månaden) att kännas roligare? Add to bag guidar dig genom årets fattigaste månad och levererar ett expertis på området "Lyx med liten budget"!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 25. Nyårskarameller

  25. Nyårskarameller

  28/12/2017 Duration: 32min

  Ett första Add to bag-år har gått och Fanny och Viola kommer ihåg tiden som gått och kämpar aktivt med att glömma en del. Tack för det här året så ses vi på andra sidan och 2018!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 24. Mellandagsrea: fyndläge eller katastrofläge?

  24. Mellandagsrea: fyndläge eller katastrofläge?

  21/12/2017 Duration: 25min

  Det är dags för hösten och vinterns kollektioner och lämna plats för fräscha vårnyheter. Något som också kallas mellandagsrea! Add to bag avhandlar vilka röda prislappar du ska skippa och var du kan hitta guldkorn. Good luck out there, it's a jungle!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 23. Nyårsafton är överskattat, din outfit behöver inte vara det

  23. Nyårsafton är överskattat, din outfit behöver inte vara det

  14/12/2017 Duration: 28min

  Glitter, paljetter, lurex och fluff. Även om nyårsafton är överskattat så behöver inte din outfit vara det. Se årets sista natt istället som en chans att sväva ut riktigt ordentligt sartoriellt och tvinga alla i din omgivning att göra det också. Festen är aldrig rolig om inte din outfit är det, ett måtto vi myntade samtidigt som vi skrev detta men som inte är mindre sant för det.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 22. Överlevnadsguide: Jul

  22. Överlevnadsguide: Jul

  07/12/2017 Duration: 31min

  Årets festligaste månad har precis tagit fart och det är mycket som ska lackas, både klappar och outfits till glöggfester och dignande julbord. I detta avsnitt av Add to bag så berättar vi om de 3 nyckelplaggen du behöver för att hålla stilen under alla festligheter och vad vi tycker passar bäst under granen (spoiler: inte bara skor).   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 21. Special edition: De följde sina drömmar till New York

  21. Special edition: De följde sina drömmar till New York

  30/11/2017 Duration: 59min

  Sirener som viner mellan skyskraporna. En svag doft av kaffe, stekt kål, avgaser och varmt asfalt. Gula taxibilar som rasar förbi. Människor som jagar sina drömmar dag och natt för ett kvitto på att, if you can make it here you can make it anywhere. Add to bag drömmer om staden som aldrig sover och tar hjälp av Julia Andersson och Frida Regeheim för att få reda på alla detaljer om hur man flyttar till och jobbar i, New York.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 20. Håll värmen med stil

  20. Håll värmen med stil

  23/11/2017 Duration: 34min

  Första snön har fallit och det är sviiinkallt! Vad kan man ha istället för halsduk? Vad är bäst att shoppa second hand? Vi tipsar er om hur ni klär er varmt men riktigt snyggt från topp till tå!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

page 1 from 3