Online Markedsføring På Internettet

Informações:

Synopsis

Få de bedste online marketing tips fra de skarpeste hoveder i Danmark.

Episodes

 • B2B markedsføring der virker

  B2B markedsføring der virker

  18/06/2019 Duration: 01h11s

  B2B markedsføring er slet ikke så anderledes endda. Hør hvordan Steffen Hedebrandt har "neglet" den. The post B2B markedsføring der virker appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

  Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

  12/12/2018 Duration: 34min

  Er du effektiv i din hverdag? Når du sidder med marketing? Svært at svare på. Men kunne du tænke dig at blive bare lidt mere effektiv? Så tjek det her ... The post Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

  Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

  01/12/2018 Duration: 44min

  Når Lunar Way bruger mere end 50% af deres annoncekroner på Influencer marketing, så er det fordi det virker. Hør hvordan de gør ... The post Influencer marketing med Katrine Lee Larsen appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • E-mail marketing tips med Casper Ackermann

  E-mail marketing tips med Casper Ackermann

  20/11/2018 Duration: 41min

  Podcast episode med Casper Ackermann, der giver sit bud på, hvad der virker med e-mail marketing - og hvordan det kommer til at se ud ... om meget kort tid. The post E-mail marketing tips med Casper Ackermann appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • 6 tips til din søgemaskineoptimering

  6 tips til din søgemaskineoptimering

  08/11/2018 Duration: 39min

  Hvad er vigtigst når du optimerer dit website til at ligge godt på Google? At få de vigtigste ord ind i dit title tag – eller fokusere på din CTR – Click Trough Rate? Det får du svar på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er SEO og eksperten er, Christian Højbo Møller. The post 6 tips til din søgemaskineoptimering appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • LinkedIn Social Selling med Leif Carlsen

  LinkedIn & Social Selling med Leif Carlsen

  01/11/2018 Duration: 38min

  Hold dig fra "Bølgen" på Linkedin. Skriv i stedet artikler, et sammenkog af et godt blogindlæg - og brug så LinkedIn til at skabe værdifulde relationer. The post LinkedIn & Social Selling med Leif Carlsen appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Influent markedsføring med Rasmus Arendt fra Brandheroes

  Influent markedsføring med Rasmus Arendt fra Brandheroes

  26/10/2018 Duration: 36min

  Bruger du influenter til at sprede dit indhold og skabe troværdighed i din markedsføring? Eller er det kun forbeholdt de store virksomheder? Dem der har råd til at betale spidsen af en jetjager, for at få en kendis til at bruge deres SoMe profil for at nå ud til deres følgere? The post Influent markedsføring med Rasmus Arendt fra Brandheroes appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Facebook annoncering med Kristian Larsen

  Facebook annoncering med Kristian Larsen

  18/10/2018 Duration: 32min

  Det bliver dyrere og dyrere at annoncere på Facebook. Så du skal skrue på alle de rigtige knapper, for at få mest muligt for dine annoncekroner. The post Facebook annoncering med Kristian Larsen appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • 5 metoder til at hæve salget i dine mails

  5 metoder til at hæve salget i dine mails

  10/09/2018 Duration: 01h02min

  Og det, uden at ændre så meget som en eneste sætning i dine mails. Det her, det er pligtlytning for dig der sidder med email marketing. The post 5 metoder til at hæve salget i dine mails appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – episode 3

  Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – episode 3

  11/03/2018 Duration: 34min

  Sidste episode med Morten Münster der deler, hvordan det er gået med at sælge bogen "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag, The post Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – episode 3 appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • 7 ting du bør fokusere på når du arbejder med Adwords

  7 ting du bør fokusere på når du arbejder med Adwords

  27/01/2018 Duration: 33min

  Google giver dig mere og mere hjælp, når du arbejder med dine Adwordsannoncer. Eller … er det hjælp? Frank Hellerup Madsen arbejder med Adwords. Han sidder med snuden i Adwords. Hver dag. Og derfor er han også gået hen og blevet PotterCuts Adwords Specialist. Jeg har bedt Frank komme med de ting han synes kræver fornyet fokus – og – de ting hvor han ser mange bruge tiden forkert. Du kan blandt andet høre om: Hvad du skal lære af konkurrenterne. Adwords i forhold til mobil. Hvad det er du skal lære af konkurrenterne. Vigtigheden af negative søgeordslister, og hvordan The post 7 ting du bør fokusere på når du arbejder med Adwords appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Sådan undgår du at dine mails ryger i din modtagers SPAM filter.

  Sådan undgår du at dine mails ryger i din modtagers SPAM filter.

  20/01/2018 Duration: 33min

  Sådan undgår du at ryge i SPAM filtret hos dine modtagere. The post Sådan undgår du at dine mails ryger i din modtagers SPAM filter. appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Marketing automation handler om at bruge din data til noget fornuftigt.

  Marketing automation handler om at bruge din data til noget fornuftigt.

  13/01/2018 Duration: 33min

  Få en god introduktion til, hvordan du nemt kan automatisere og effektivisere din markedsføring. The post Marketing automation handler om at bruge din data til noget fornuftigt. appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Chatbots gør dig klogere på dine kunder

  Chatbots gør dig klogere på dine kunder

  06/01/2018 Duration: 24min

  Det tager kun en eftermiddag at sætte en Chatbot op ... og du kan lære meget af den. Hør her hvordan. The post Chatbots gør dig klogere på dine kunder appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Markedsføring med video på Facebook og Youtube

  Markedsføring med video på Facebook og Youtube

  23/12/2017 Duration: 28min

  Videomarkedsføring handler ikke kun om at producere en god video. Det handler i den grad om at få videoen ud og "leve". The post Markedsføring med video på Facebook og Youtube appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Annoncering på Facebook med David Lorentzen

  Annoncering på Facebook med David Lorentzen

  17/12/2017 Duration: 28min

  Her er 3 ting du bør vide om Facebook annoncering,. The post Annoncering på Facebook med David Lorentzen appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Sådan laver du god PR

  Sådan laver du god PR

  10/12/2017 Duration: 24min

  Få inspiration til, hvordan du skal tænke for at få PR af din virksomhed. The post Sådan laver du god PR appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag – Del 2

  Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag – Del 2

  17/09/2017 Duration: 33min

  Hør hvordan du skaber interesse for en bog - inden den overhovedet er på markedet. The post Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag – Del 2 appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Følg Googles guidelines og opnå et uventet resultat

  Følg Googles guidelines og opnå et uventet resultat

  10/04/2017 Duration: 31min

  Få 3 konkrete råd til, hvordan du skaber synlighed i Google med dine produkttekster. The post Følg Googles guidelines og opnå et uventet resultat appeared first on Online markedsføring på Internettet.

 • Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

  Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

  26/03/2017 Duration: 51min

  Kom en tur bag om lanceringen af den bog som Morten Münster sidder og skriver på - lige nu. The post Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag appeared first on Online markedsføring på Internettet.

page 1 from 7