Online Leadgeneratie - Wendy Kerssens

Informações:

Synopsis

De online leadgeneratie podcast van Wendy Kerssens gaat over het aantrekken van leads via online marketing. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Facebook Marketing, Content Marketing en E-mailmarketing. Ik wil met deze podcast jou helpen om online beter zichtbaar te worden en om ervoor te zorgen dat jij de juiste mensen naar je toe trekt. Dat jij daar zelf de regie over krijgt en pakt. Zodat jij het leven kunt creëren dat jij wilt!

Episodes

 • #46 - Vallen de resultaten van je launch tegen?

  #46 - Vallen de resultaten van je launch tegen?

  04/04/2021 Duration: 08min

  Vallen je resultaten tegen van een challenge, een advertentie, een webinar, een masterclass of een launch? Dan is deze podcast voor jou. In deze podcast deel ik wat je kunt doen en hoe je naar je resultaten kunt kijken zodat je minder stress ervaart en je realistisch naar je business kijkt. Want het zou zonde zijn als je een saboteur bent van je eigen groei toch?

 • #45 - Investeren in nog een vakcursus, of niet?

  #45 - Investeren in nog een vakcursus, of niet?

  28/03/2021 Duration: 14min

  Deze podcast is voor iedere vakidioot die nooit is uitgeleerd in zijn of haar vak. En het liefste iedere cursus en training opslurpt. De allerbeste zijn in je vak is alleen niet wat je een succesvolle business brengt. Wat dan wel? Dat deel ik in deze podcast aflevering.

 • #44 - Jezelf opnieuw uitvinden

  #44 - Jezelf opnieuw uitvinden

  24/03/2021 Duration: 52min

  In deze podcast deel ik in een interview over hoe ik mijzelf opnieuw heb uitgevonden na stevige life events die in mijn leven zijn gebeurd. Deze podcast is een opname van de Zon in je Leven Podcast van perfectionisme expert Astrid Davidzon

 • #43 - Is jouw aanbod ook aantrekkelijk voor je klant?

  #43 - Is jouw aanbod ook aantrekkelijk voor je klant?

  21/03/2021 Duration: 08min

  Het belangrijkste onderdeel om iets wel of niet te verkopen is en blijft toch je aanbod. Is jouw aanbod aantrekkelijke genoeg voor jouw ideale klant?

 • #42 - 3 geheimen voor volle webinars

  #42 - 3 geheimen voor volle webinars

  14/03/2021 Duration: 17min

  Webinars geven kan iedereen, maar publiek voor in je webinars krijgen is weer een ander verhaal. Een webinar is niks zonder publiek. Ik heb miljoenen deelnemers voor webinars geworven en ik heb ervaren dat er 3 key secrets zijn voor het krijgen van volle webinars. Ontdek deze 3 key secrets in deze podcast.

 • #41 - Wat doe je als ondernemer, when life gets tough?

  #41 - Wat doe je als ondernemer, when life gets tough?

  08/03/2021 Duration: 21min

  In deze podcast een onderwerp waar we liever allemaal niet zo graag naar kijken als optimistische ondernemers. Maar wat voor iedereen helaas zo nu en dan toch echt realiteit wordt. Een life-event. Een life-event waar je niet even in een paar dagen van terugveert. Wat doe je dan als ondernemer? Staat jouw business stevig genoeg? Op basis van mijn eigen ervaringen deel ik de lessen die ik hierover heb geleerd.

 • #40 - Een simpele strategie om meer te verkopen

  #40 - Een simpele strategie om meer te verkopen

  28/02/2021 Duration: 09min

  #40 - Een simpele strategie om meer te verkopen by Wendy Kerssens

 • #39 - Hoe je uit het uurtje factuurtje model breekt

  #39 - Hoe je uit het uurtje factuurtje model breekt

  21/02/2021 Duration: 10min

  #39 - Hoe je uit het uurtje factuurtje model breekt by Wendy Kerssens

 • #38 - Hoe je met 5 euro per dag je hele business in 6 maanden kunt transformeren

  #38 - Hoe je met 5 euro per dag je hele business in 6 maanden kunt transformeren

  12/02/2021 Duration: 11min

  #38 - Hoe je met 5 euro per dag je hele business in 6 maanden kunt transformeren by Wendy Kerssens

 • #37 - Adverteren op sociale media, zelf doen of uitbesteden?

  #37 - Adverteren op sociale media, zelf doen of uitbesteden?

  07/02/2021 Duration: 26min

  #37 - Adverteren op sociale media, zelf doen of uitbesteden? by Wendy Kerssens

 • #36 - Wekelijks content publiceren, hoe ik het doe

  #36 - Wekelijks content publiceren, hoe ik het doe

  31/01/2021 Duration: 16min

  Wil je wekelijks een podcast, blog of vlog produceren? Maar vraag je jezelf af, hoe dan? Een ritme creëren in mijn content werkt voor mij persoonlijk supergoed. Op 1, maximaal 2 momenten per maand meerdere afleveringen opnemen en vervolgens volgens een vast ritme uitleveren en op sociale media promoten. Als je eenmaal in het creatieproces zit, kun je er maar beter van profiteren en meerdere contentstukken maken. Je zit er tenslotte lekker in. Want wat vaak het lastigste is, is het starten. Ik voel zeker ook wel eens weerstand. Dan heb ik totaal geen zin, of denk ik ahhh ik “moet” weer. Maar dan onderzoek ik die weerstand. Waar komt het vandaan. Want onder weerstand zit vaak angst. Angst wat een ander ervan vindt. Angst dat het toch allemaal geen zin heeft. Angst dat het niet goed genoeg is. Of angst voor succes etc. Ik geef je in deze podcastaflevering #35 een kijkje behind the scenes.

 • #35 - NIEUW! CLUBHOUSE: Stap niet in deze valkuilen

  #35 - NIEUW! CLUBHOUSE: Stap niet in deze valkuilen

  24/01/2021 Duration: 17min

  Het kan je deze weken niet zijn ontgaan. Ondernemend Nederland duikt massaal op de nieuwste social media app CLUBHOUSE. Een voice only social media app. Voorlopig alleen voor iOS devices beschikbaar. Ik liep in week 1 al direct tegen de lamp en stapte in een hele grote valkuil dus ik dacht een mooie reden om een podcast op te nemen over deze app en mijn eerste ervaringen. Ook deel ik met je of het slim is om in te zetten op deze app. En wat je er business wise mee kunt. En hoe bepaal je bijvoorbeeld of je hier nu wel of niet iets mee moet doen? En wat zijn de valkuilen? Ik vertel het je allemaal in deze podcast

 • #34 - Uitbesteden, je sleutel tot meer vrijheid

  #34 - Uitbesteden, je sleutel tot meer vrijheid

  17/01/2021 Duration: 26min

  Weet je nog waarom je wilde ondernemen? Vrijheid. Je eigen keuzes maken. Vooral veel doen van wat je echt leuk vindt. En meer tijd met je loved ones doorbrengen in plaats van in een file of een suffe kantoor omgeving. Maar ondernemen is niet alleen je vak uitoefenen waar je goed in bent. Er komt ook ondernemerschap bij kijken. En zaken als marketing Sales en Administratie. Zonder kun je niet als ondernemer. Als je nu het gevoel hebt dat je veel te weinig uren in je dag hebt en dat je nu geleefd wordt door je bedrijf. Dan is het tijd geworden om eens uit te zoomen. Om te kijken of je werkzaamheden kunt uitbesteden.

 • #33 - Wat te doen als je uitstelgedrag vertoont op je marketing?

  #33 - Wat te doen als je uitstelgedrag vertoont op je marketing?

  10/01/2021 Duration: 15min

  Misschien wil je wel meer doen aan marketing maar heb je nu geen idee waar die tijd vandaan te halen. Je werkweek zit al vol. Je wilt wel eigenlijk wel meer klanten en meer omzet, maar ziet nu niet hoe je die tijd vrij gaat maken. Dat je het moeilijk vindt om aan je online marketing te beginnen, betekent niet dat je er niet toe in staat zult zijn. Het betekent dat je hulp nodig zult hebben van mensen om je heen, specialisten en van de creatie energie die nu al in je zit. Allereerst moet je jezelf toestemming geven om heel klein te beginnen, met ministapjes. Het stellen van onmogelijke doelen creëert namelijk een enorme angst en dat creëert weer uitstelgedrag. In deze podcast vertel ik je er meer over.

 • #32 - 3 online marketing trends voor 2021

  #32 - 3 online marketing trends voor 2021

  03/01/2021 Duration: 12min

  De 3 belangrijke online marketing trends waar jij als coach of expert ook daadwerkelijk iets mee kunt. Die je direct kunt toepassen in jouw eigen business om ook in 2021 het grote verschil te kunnen maken.

 • #31 - Top of flop, mijn business bloopers

  #31 - Top of flop, mijn business bloopers

  27/12/2020 Duration: 17min

  In deze podcast deel ik een aantal van mijn business bloopers. Ik heb mega veel geleerd van mijn fouten. Als ik nu terugkijk vind ik ze top, want vaak zijn juist die fouten de snelste groeimomenten.

 • #30 Hoe je je marketing shift van een moetje naar plezier

  #30 Hoe je je marketing shift van een moetje naar plezier

  20/12/2020 Duration: 16min

  Ik zie zoveel ondernemers enorm geforceerd hun online marketing doen. En dat vind ik echt heel erg jammer. Als jij je marketing ziet als een moetje, is de kans groot dat jij jezelf kleiner houdt dan nodig. Dat er nog veel meer potentieel in jou zit. Dat jij onnodig kansen laat liggen om veel meer mensen te helpen of te adviseren. En dus om meer omzet te draaien. Puur en alleen omdat je marketing als een moetje ziet er geen plezier aan beleeft. Je bent je er wellicht wel bewust van maar weet het vooralsnog niet om te draaien. Je wilt namelijk ook weer niet tegen je intuïtie in ondernemen. Besef wel dat dat gevoel van “moeten”, die geforceerdheid er nu voor zorgt dat jij je te weinig laat zien online en jouw ideale klant daardoor nog steeds niet weet dat je bestaat en niet met je kan verbinden. Laat staan dat hij of zij zijn geld aan jou uit te geven. Ik geloof dat online marketing niet geforceerd hoeft en vanuit ijzeren discipline. Maar dat je het vanuit ontspanning en met plezier kunt doen. Dat je dan

 • #29 - Minitraining | meer nieuwe klanten in onrustige tijden

  #29 - Minitraining | meer nieuwe klanten in onrustige tijden

  12/12/2020 Duration: 18min

  Ik wil je met de minitraining in deze podcast inspireren en ervoor zorgen dat jij een stap dichter bij nieuwe klanten komt. Ik wil je helpen om in beweging te komen, niet verlamd te raken, maar je juist aanzetten tot de JUISTE acties. Om te gaan ondernemen. Want alleen die actie maakt een verschil. Links genoemd in deze podcast: Instagram Wendy https://www.instagram.com/wendykers

 • #28 - Succesvol ondernemen en een fijne liefdevolle ouder zijn

  #28 - Succesvol ondernemen en een fijne liefdevolle ouder zijn

  06/12/2020 Duration: 22min

  Deze podcast is heel herkenbaar voor de ondernemende ouders onder ons. Maar ook al ben je geen ouder, mijn ervaringen die ik met je deel en mijn spelregels zouden zomaar lessen kunnen zijn die ook jij als niet-ouder kunt toepassen. Want in essentie gaat het allemaal over TIJD en WAT je doet met de tijd die je hebt. En hoe je ervoor zorgt dat je vrijheid in je leven en in je business ervaart. We hebben tenslotte allemaal dezelfde tijd. 24 uur in een dag. Als ouder, heb je nog meer ballen in de lucht te houden en is vaak tijd een dingetje. Links genoemd in deze podcast: Boek: The Conscious Parent, Dr Shefali Tsabary https://www.instagram.com/wendykers/

 • #27 - Waarom dagelijks posten geen zin heeft (als je dit niet doet)

  #27 - Waarom dagelijks posten geen zin heeft (als je dit niet doet)

  29/11/2020 Duration: 14min

  Vraag jij je wel eens af, of het allemaal zin heeft. Al die marketingcontent maken. Iedere keer weer bedenken wat nu weer op sociale media te plaatsen, wat nu weer voor artikelen te schrijven, het op je site plaatsen, het juiste beeld erbij zoeken en ga zo maar door. Eigenlijk vind je het allemaal een beetje gedoe en dat het je best heel veel tijd en energie kost. En als je heel eerlijk bent vraag je je af, of het überhaupt wel bijdraagt aan het krijgen van nieuwe klanten voor jouw bedrijf. Maar ja, je ziet het wel iedereen doen. Iedere marketeer roept het, iedere succesvolle online ondernemer roept het of doet het. Hoe zit dat dan? Ik vertel het je in deze podcast. Free snack: 30 dagen social media post inspiratie: www.wendykerssens.nl/30dagen Instagram Wendy https://www.instagram.com/wendykers

page 1 from 3