Snacka Videospel

Informações:

Synopsis

Snacka Videospel är den bästa (känns lite fel att skriva så men det är sant) podcasten om Tv-spel, vi heter det vi är kort och gott. Max och Simon bjuder varje tisdag på videospels snack om denna underbart interaktiva värld vi älskar.

Episodes

 • 247. Microsoft laddar för E3 och Sony planerar ny bärbar konsol?

  247. Microsoft laddar för E3 och Sony planerar ny bärbar konsol?

  12/04/2021 Duration: 01h30s

  I veckans super-packade avsnitt pratar vi om vad Microsoft kommer visa på E3 och varför de kommer vinna E3!(?) Varför Epic Games inte tjänar pengar på Epic Games Store och vilken ny bärbar konsol Sony ryktas jobba på! Kommer de slå Nintendo Switch? Vi har också spelat magiska Final Fantasy-osande Fantasian och Oddworld: Soulstorm, är det något att ha? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 246. Bästa snacksen och drickan för gaming 2021!

  246. Bästa snacksen och drickan för gaming 2021!

  05/04/2021 Duration: 49min

  I det sämsta avsnittet någonsin av Snacka Videospel pratar vi om aprilskämt, playstation plus spelen i april, vilka spel som blivit försenade och vad vi kommer vi se i nya WARZONE kartan. Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 245. It Takes Two och Valheim! De bästa från de avlånga landet i nord!?

  245. It Takes Two och Valheim! De bästa från de avlånga landet i nord!?

  29/03/2021 Duration: 01h12min

  Vad kommer höstens Call Of Duty vara för något? Varför är Reggie Fils Aimé arbetslös och vilka storspel kommer bli film!? Max har spelat It Takes Two med sin bättre(?)hälft, är spelet något att ha eller leder de till ogemenskap!? Simon har också begett sig till Valhalla och spenderat mycket tid med Valheim, är det en perfekt viking-simulator? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 244. De bästa spelen du inte bör missa i vår!

  244. De bästa spelen du inte bör missa i vår!

  22/03/2021 Duration: 58min

  Vilka spel är värda att spela nu i vår och denna speltorka? Vi har hela listan över alla spel och datum du borde hålla utkik efter! Sony har en ny AAA-spelstudio med en en fd. Assassins Creed producent vid rodret, du får 10 spel gratis och Gamepass får ÄNNU fler spel från ingenstans, hur värt är inte det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 243. Problemet med Halo Infinite och Zelda: Breath Of The Wild!

  243. Problemet med Halo Infinite och Zelda: Breath Of The Wild!

  15/03/2021 Duration: 01h18min

  Vilka spel har sålt mest till Nintendo Switch? Verkar de vara trubbel hos 343 industries och varför kommer inte Halo Infinite bli vad vi tror de kommer bli? Max har äntligen KROSSAT Gannon och varvat Zelda: Breath of the Wild, hur många gånger dog han? Och vilka spel från Bethesta är Simon sugen på att spela med Xbox Game Pass? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 242. Vad kommer Nintendo Switch Pro vara för något?

  242. Vad kommer Nintendo Switch Pro vara för något?

  08/03/2021 Duration: 01h17min

  Nintendo plockar bort Mario spel från eShopen och fysiskt?

 • 241. Vi har spelat Outriders! Och allt om veckans State Of Play!

  241. Vi har spelat Outriders! Och allt om veckans State Of Play!

  01/03/2021 Duration: 01h15min

  Playstation höll en State of Play med nyheter och utannonseringar, var det något att ha? Vi rapporterar ALLT om det ,vi avslöjar också vilka spel som blir playstation plus spel och Games with gold, pratar om varför Microsoft MÅSTE göra en kart racer och vad Playstation VR 2 kommer vara. Vi har också spelat Outriders, hur bra verkar detta Gears of War doftande spel?

 • 240. Allt om Nintendo Direct, vad håller Nintendo på med?

  240. Allt om Nintendo Direct, vad håller Nintendo på med?

  22/02/2021 Duration: 01h21min

  Nintendo har hållit en av sina största Nintendo Directs någonsin och Blizzard är igång med Blizzcon, vi rapporterar såklart om ALLT! Take Two pratar om rockstar efter rykten om att GTA VI kommer vara ett onlinespel och vilket spelserie kommer bli film och tv-serie 2022!? Max och Simon har även spelat betan av Roller Champions, är det något att ha? Vi har också spelat ny-släppta Tales from the Boarderlands, är det Disney-klass på det? Max går även igenom sin gameplay-loop och loadout i Warzone, Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 239. Ska du spela Little Nightmares II, Super Mario 3D world eller Persona 5 Strikers!?

  239. Ska du spela Little Nightmares II, Super Mario 3D world eller Persona 5 Strikers!?

  15/02/2021 Duration: 01h21min

  Nytt Svenskt spel blir de ett av de mest populära spelen i världen över elgen, flera storspel har äntligen fått releasedatum och Nintendo har planer för flera Zelda spel!? Max och Simon har spelat Little Nightmares 2, hur läskigt är det egentligen och vad faller spelet på? Max har också spelat Super Mario 3D World + Bowsers fury och veckans inhoppare, Dennis, känd som vår Facebook redaktör ger oss en rundown av Persona 5 Strikers, Simon och Dennis gör också upp i liten tävling om E3 kunskap! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 238. Vad är problemet med Destruction Allstars egentligen!?

  238. Vad är problemet med Destruction Allstars egentligen!?

  08/02/2021 Duration: 01h20min

  Varför säger Capcom att Playstation 5 är bättre än Xbox Series X? Vi kommer få ett nytt Battlefield och ett av världens största företag stänger ner sin största spelutvecklare!? Max och Simon har också spelat Destruction Allstars, hur bra eller tråkigt är spelet och vad kan behövas för att rädda spelet? De har också spelat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, hur mysigt är det och kan simon äntligen uppskatta ett JRPG? Vi spanar också in playstation 5 versionen av Control, hur mycket snyggare är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 237. Vi spelar Cyber Shadow och vilket spel blir gratis till Ps5!?

  237. Vi spelar Cyber Shadow och vilket spel blir gratis till Ps5!?

  01/02/2021 Duration: 53min

  Dessa spel får du till Playstation plus i Februari! EA games startar en ny spelstudio för att fokusera på ett spel och Max gråter av lycka och varför förväntar vi oss en Metal Gear Solid Remake!? Max har spelat Cyber Shadow och tillsammans har killarna kört Monster Hunter World, Simon har också spelat The Last of Us Part II på Playstation 5, har de uppdaterats för nästa generation? 
Max har också testat nästa generations headset med Sonys nya Pulse 3D headset, hur mycket headset får man för pengarna? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 236. Får vi hjärtinfarkt av Resident Evil 8 eller Hitman 3!?

  236. Får vi hjärtinfarkt av Resident Evil 8 eller Hitman 3!?

  25/01/2021 Duration: 57min

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Santa Monica studios jobbar på ett nytt spel som inte är God Of War: Ragnarök? Blizzard köper upp en ny-hyllad spelstudio och en av de mest legendariska spelstudiorna lägger ner sin verksamhet nu för gott…R.I.P Vi har också spelat Resident Evil 8 demot, hur många hjärtattacker fick man av det? Och Hitman 3! Är det en HIT? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 235. Nytt open world Star Wars-spel och Indiana Jones blir AAA-spel!

  235. Nytt open world Star Wars-spel och Indiana Jones blir AAA-spel!

  18/01/2021 Duration: 59min

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Oper world Star Wars spel och ett helt nytt Indiana Jones spel från LucasFilmGames men båda spelen utvecklas i Sverige!? Capcom kallar till presskonferens och vilka spel har sålde bäst 2020 till Playstation 5? Max har beat-em-uppat fiender i Scott Pilgrim Vs. The World: The Game och åkt motocross i MXGP 2020, The Official Motocross Videogame, hur är egentligen världens mest simulerade crossupplevelse? Simon har spelat 7 Days to Die , hur är det spelet 2021? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 234. Vår stora guide till spelåret 2021! Alla spel du inte bör spela!

  234. Vår stora guide till spelåret 2021! Alla spel du inte bör spela!

  11/01/2021 Duration: 01h09min

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Stor guide! Vi pratar om alla kommande spel 2021 och hypar, pratar och diskuterar vilka spel vi kommer spela och vad som kan tänkas komma! Vi avslöjar också en backdoor-shady-deal som Microsoft haft med en batteritillverkare, varför CD Project red måste betala böter och varför vi troligtvis inte kommer få se detta klassiska Sony IP på Playstation 5… Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 233.Vad är Nintendos Planer för 2021!?

  233.Vad är Nintendos Planer för 2021!?

  04/01/2021 Duration: 55min

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Dessa spelen får du till Playstation plus i januari, ett legendariskt spel teasas att komma tillbaka och Nintendo avslöjar deras största spel 2020. Vi spekulerar och pratar om vad Nintendo har att erbjuda spelåret 2021 som trots allt börjat ganska bra! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 232. Världens Största Game of the Year Special!

  232. Världens Största Game of the Year Special!

  28/12/2020 Duration: 01h08min

  Lyssna på världens största Game of the Year Special när vi går igenom årets vapen, årets story, årets presentation, årets kontroll, årets indie, årets moment, årets ljuddesign, årets besvikelse, årets positiva överraskning och SÅ mycket mer! Trevlig lyssning och Gott nytt år! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 231. Åka till Super Mario World i Osaka?

  231. Åka till Super Mario World i Osaka?

  21/12/2020 Duration: 01h53s

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Cyberpunk 2077 tas bort för försäljning, Bethesta snor Naughty Dog anställda och satsar på ett nytt AAA-spel och ännu en titel blir Xbox exklusiv. Simon har spelat Cyberpunk 2077 på sin monster PC, är de bättre än på konsol och Max har tagit några bossar i Demon’s Souls, hur lätt var det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 230. Hur bra men trasigt är Cyberpunk 2077!? och spelåret 2020 med gäster!

  230. Hur bra men trasigt är Cyberpunk 2077!? och spelåret 2020 med gäster!

  14/12/2020 Duration: 01h42min

  Årets julklapp

 • 229. Allt om Playstation 5, är den värd pengarna!?

  229. Allt om Playstation 5, är den värd pengarna!?

  07/12/2020 Duration: 01h30min

  Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Naughty Dog får en ny ledare, The Game Awards smyger sig på med storspel i rockärmen? Och Vem kommer spela Solid Snake i den kommande Metal Gear Solid filmen?! Vi har också spenderat veckan med vårt nya liv, Playstation 5, vi har testat nästan alla release-spel och lite till! Hur jobbiga är menyerna och hur snabb är den egentligen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

 • 228. Är Immortals: Fenyx Rising en kass kopia av Zelda Breath of the Wild!? ⛰

  228. Är Immortals: Fenyx Rising en kass kopia av Zelda Breath of the Wild!? ⛰

  30/11/2020 Duration: 59min

  I samarbete med Inet kan du vinna ett ex av Cyberpunk 2077! Kolla in våra sociala medier och lyssna på avsnittet för instruktioner! Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Blocket har uttalat sig om Playstation 5 enheter som säljs för en smärre förmögenhet på deras plattform, Metro utvecklarna jobbar på två nya IPs och Super Mario World öppnar upp snart på Universal Studios i Osaka, Japan, hur hypade är vi? Simon har även spelat Immortals: Fenyx Rising är det lika bra som Zelda: Breath of the Wild? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller snackavideospel@gmail.com Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst!

page 1 from 13