De Jerry Van Staveren Podcast

Informações:

Synopsis

Op regelmatige basis neemt Jerry jou mee in de wereld van ondernemerschap, door interessante gesprekken te voeren met succesvolle online ondernemers, luister mee terwijl hij lezingen en workshops geeft en business events bijwoont.

Episodes

 • Zijn droom van de sales manager was heel anders dan de werkelijkheid – Jerry van Staveren

  22/02/2018 Duration: 58min

  De Erno Hannink Show Podcast #148 - Zijn droom van de sales manager was heel anders dan de werkelijkheid – Jerry van Staveren Het bericht Zijn droom van de sales manager was heel anders dan de werkelijkheid – Jerry van Staveren verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP15 LUISTER VERDER BIJ EEN COACHING

  03/05/2017 Duration: 22min

  Het bericht JVSP15 LUISTER VERDER BIJ EEN COACHING verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP14 LUISTER MEE MET EEN VERKOOP COACHING

  26/04/2017 Duration: 20min

  In aflevering 14 van JVSP doorbreek ik de stilte en neem ik je mee tijdens een verkoop coaching. Daarin ontdek je precies hoe je jouw prijzen verhoogd, betere resultaten behaald en waarom je nooit korting moet geven. Het bericht JVSP14 LUISTER MEE MET EEN VERKOOP COACHING verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP13 SUCCESVOL MET CONTENT MARKETING

  19/01/2017 Duration: 28min

  In aflevering 13 van JVSP ga ik in gesprek met Chelsea, content marketing expert en eigenaar van Online Bazen. In deze aflevering deelt hij hoe hij o.a. een platform heeft gecreëerd met ruim 25000 bezoekers per maand en wat in zijn ogen goede content is. Het bericht JVSP13 SUCCESVOL MET CONTENT MARKETING verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP12 HET BELANG VAN GOEDE BRANDING

  14/01/2017 Duration: 09min

  In aflevering 12 van JVSP ga ik in gesprek met Rauol, branding expert en eigenaar van getstarted. Hij deelt tips om jouw brand optimaal neer te zetten en wat het belang hiervan is. Luister nu JVSP12 en ontdek hoe je jouw brand neerzet Het bericht JVSP12 HET BELANG VAN GOEDE BRANDING verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP11 INTERNET SUCCES GIDS JERRY VAN STAVEREN

  06/01/2017 Duration: 43min

  Interview van Jerry van Staveren Business Coach voor Internet Succes Gids Podcast. Aflevering 3 Het bericht JVSP11 INTERNET SUCCES GIDS JERRY VAN STAVEREN verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP08 WORD EEN ONLINE BAAS

  22/09/2016 Duration: 06min

  In aflevering 8 van JVSP zijn de rollen omgedraaid. Recentelijk ben ik uitgenodigd door Online Bazen om meer te vertellen over mijn expertise verkoop en de fouten die veel ondernemers maken op dat gebied. Tevens vertel ik meer over de transitie maken van Hard Werken naar Smart Werken. Luister nu JVSP08 en ontdek daar meer over. Het bericht JVSP08 WORD EEN ONLINE BAAS verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP07 KNALLEN MET FACEBOOK MARKETING

  15/09/2016 Duration: 32min

  In aflevering 7 van JVSP ga ik in gesprek met Youri, online marketing expert & eigenaar van OVA.nl. Hij deelt tips om jouw marketing campagnes optimaal in te richten en winstgevend te krijgen. Luister nu JVSP07 en ontdek wat er voor nodig is om met Facebook te KNALLEN Het bericht JVSP07 KNALLEN MET FACEBOOK MARKETING verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP06 MAAK JE WEBSITE LEAN EN WINSTGEVEND

  14/08/2016 Duration: 33min

  In aflevering 6 van JVSP ga ik in gesprek met Seph, auteur van het boek de Lean Website. Hij deelt tips om jouw website lean en winstgevend te krijgen. Luister nu JVSP06 en ontdek hoe je jouw website winstgevend krijgt Het bericht JVSP06 MAAK JE WEBSITE LEAN EN WINSTGEVEND verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP05 VERSNELD RELATIE BOUWEN MET JE POTENTIELE KLANTEN

  01/08/2016 Duration: 06min

  In aflevering 5 van de Jerry van Staveren Podcast geef ik een handige methode weg waarmee je versneld vertrouwen wint van jouw potentiële klanten, zonder daar meer tijd voor te investeren. Luister nu JVSP05 en ontdek wat die methode inhoudt. Het bericht JVSP05 VERSNELD RELATIE BOUWEN MET JE POTENTIELE KLANTEN verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP04 ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN BRAINSTORMSESSIE

  29/07/2016 Duration: 46min

  In aflevering 4 van de Jerry van Staveren Podcast neem ik je mee tijdens een van mijn brainstormsessies. Ben jij ook benieuwd of een Business Coach iets voor jou kan zijn? Luister dan nu naar deze podcast Het bericht JVSP04 ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN BRAINSTORMSESSIE verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP03 EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP RUNNEN

  29/07/2016 Duration: 20min

  In aflevering 3 van de Jerry van Staveren (JVSP) gaan we in gesprek met Monique. Zij is een succesvolle webshop eigenaresse en weet vooral veel van online marketing. Tijdens dit gesprek geeft ze haar waardevolle tips prijs. Het bericht JVSP03 EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP RUNNEN verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVS02 DRIE ONMISBARE COPYWRITING TIPS VAN DE EXPERT

  29/07/2016 Duration: 15min

  In de tweede aflevering van de Jerry van Staveren Podcast ontdekken we de wereld van Copywriting aan de hand van copywriting expert Peter Post. Tevens geeft hij 3 waardevolle tips om jouw copywriting naar het volgende niveau te brengen. Het bericht JVS02 DRIE ONMISBARE COPYWRITING TIPS VAN DE EXPERT verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP01 LEZING VOOR DE HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

  29/07/2016 Duration: 01h02min

  In de eerste aflevering van de Jerry van Staveren Podcast neem ik jullie mee naar een lezing aan de ondernemersopleiding van de Hogeschool van Amsterdam, en vertel ik ze meer over hoe je succesvol een product of dienst in de markt zet en welke middelen je daarvoor moet inzetten Het bericht JVSP01 LEZING VOOR DE HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM verscheen eerst op Jerry van Staveren.

 • JVSP00 – INTRODUCTIE IN DE JERRY VAN STAVEREN PODCAST

  29/07/2016 Duration: 01min

  Tijdens dit podcast neem ik je achter de schermen mee in de wereld van ondernemerschap. Ik ga in gesprek met succesvolle ondernemers, gun je een kijkje in de keuken tijdens mijn lezingen & workshops en neem je mee naar verschillende business evenementen. Bereik met mij het volgende niveau in jouw business & maak de transitie van hard werken naar smart werken Het bericht JVSP00 – INTRODUCTIE IN DE JERRY VAN STAVEREN PODCAST verscheen eerst op Jerry van Staveren.