Blue Day

Informações:

Synopsis

Chelsea Supporters Norway's podcast

Episodes

 • Ingen grunn til scouser-depresjon!

  15/04/2019 Duration: 02h37min

  Rett etter palmesøndagstapet mot Liverpool gikk podden i gang med opptak, og stemningen er faktisk bedre enn man kunne fryktet! Gutta i panelet ser nemlig stort på det - og de er til og med optimistiske til at Hazard blir værende! I tillegg diskusjoner om blant annet Roman Abramovitsj - og Henning lanserer en "Heimebane-variant". Henning Christensen, Eirik Havdahl, Chris Matre, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy på Olympen i Oslo.

 • Opp- og nedturer

  20/03/2019 Duration: 02h44min

  Hvorfor går det som det går i disse dager, med gode kamper og ikke så gode kamper? Gutta i podden forsøker å finne svar. I tillegg: Supporterkultur, spillerne som leverer (og ikke), litt om unggutta og mye mer. Endre Bødtker, Henning Christensen, Sondre Lyshaugen, Chris Matre, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo.

 • Overgangspodd

  29/01/2019 Duration: 02h12min

  Higuain inn! Morata ut! Hudson-Odio ut? Hazard ut?? Overganger nå og til sommeren er et stort tema i denne podden. I tillegg snakker vi Tottenham-matcher, DET Arsenal-tapet, Willian (god eller dårlig?) og mye, mye mer! Ole Jakob Bugten, Endre Bødter, Henning Christensen, Christopher Matre og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo.

 • Nytt år, blå muligheter!

  08/01/2019 Duration: 02h49min

  Julestria sørget for at vi ikke fikk har poddet på en altfor lang stunt, men nå tar vi igjen med tidenes lengste utgave! Noen stikkord er: Sarriball, plan B, exit Hazard og Morata (?), spillerkjøp, topp fire og bittelitt scouser-drittslenging mot slutten. Ole Jakob Bugten, Henning Christensen, Christopher Matre og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo.

 • Ingen krise - men en jobb å gjøre

  26/11/2018 Duration: 02h27min

  1-3 mot Spurs er aldri godt, men når sesongens første tap kommer i siste halvdel av november kan vi ikke bli altfor dramatiske heller. Vi evaluerer Sarriball, begynner å få nok av Morata, ser på spissalternativer - og snakker litt dømming. Med Henning Christensen, Christopher Matre, Knut Einar Mjåvatn, Christopher I. Sandøy og Sondre Lyshaugen på Pigalle i Oslo.

 • Den store Morata-diskusjonen

  02/11/2018 Duration: 02h31min

  Tror vi Lampard blir Chelsea-manager noen gang? Kan Morata bli storspiss, eller må vi ha inn noe nytt? Og hvordan ser fremtiden ut for ungkarer som Christensen, Ampadu og Hudson-Odoi? Dette og myyyye mer i en rekordlang podd med rekordmange folk! Matre, Endre Bødtker, Henning Christensen, Jon Are Hellevangsdal, Sondre Lyshaugen, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

 • En god sesongstart!

  09/10/2018 Duration: 02h02min

  Endre Bødtker, Henning Christensen, Chris Matre og Christopher I. Sandøy bruker landskampvinduet til å gjøre opp status for en sesong som har begynt bedre enn ventet. Hvor langt er prosjekt Sarri-ball på vei? Hvilke spillere har utpekt seg negativt og positivt? Det og mer ble besvart på Pigalle i Oslo rett etter Southampton-kampen!

 • La Sarriballen rulle!

  15/08/2018 Duration: 01h24min

  Endelig er sesongen i gang! Vi velger vår sterkeste startellever, synser litt om Thibaut (og Hazard) og kommer med våre tabelltips for sesongen - og vi er visst ikke så Chelsea-skeptiske som mange "eksperter" synes å være. Henning Christensen, Chris Matre, Knut Einar Mjåvatn, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo.

 • Endelig en manageravklaring!

  17/07/2018 Duration: 01h12min

  Det har tatt sin tid, for å si det pent, men omsider er det klart hvem som er manager neste sesong. Men hva synes vi egentlig om Conte-exiten? Og hva forventer vi av Sarri? Det pluss mye mer med Henning Christensen, Eirik Havdahl, Sondre Lyshaugen, Chris Matre og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo.

 • Vi kårer Årets spiller - og mye mer

  30/05/2018 Duration: 01h24min

  Etter FA-cupseier og en "grei" ligasesong, er det på tide å oppsummere. Vi feller dommen over Antonio, kårer årets spillere, øyeblikk og skuffelser - og allerede neste uke kommer ny podd om overgangsrykter, ny manager og hele pakka! Henning Christensen, Jon Are Hellevangsdal ,Sondre Lyshaugen og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

 • Etter en tung uke: Hva nå?

  05/04/2018 Duration: 01h29min

  Tottenham-tap, farvel til Mesterligaen - og til Ray Wilkins. Det er et godt tidspunkt å ta noen steg tilbake og se litt nærmere på ståa i Chelsea. Henning Christensen, Sondre Lyshaugen, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy på Sagene Lunsjbar i Oslo.

 • For en rekke storkamper..!

  22/02/2018 Duration: 01h11min

  Barcelona, Man Utd, Man City (Palace) og Barcelona - det er "make or break" for laget, og Henning Christensen, Jon Are Hellevangsdal, Sondre Lyshaugen og Christopher I. Sandøy vurderer mulighetene laget har. Tatt opp på Sagene Lunsjbar.

 • Overgangsrykter og (skuffende?) spillerkjøp

  24/01/2018 Duration: 01h17min

  Fotballkampene kommer tett som hagl, så panelet løfter blikket og snakker lagbygging, overgangsrykter og taktikk. I tillegg: Conte ut til sommeren? Og hva synes vi om videdømming? Knut Einar Mjåvatn, Henning Christensen, Eirik Havdahl (EirikHavdahl.com) og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

 • Null ligahåp, men Barcelona-optimisme

  15/12/2017 Duration: 01h14min

  Det må et lite mirakel til for at Chelsea skal klare å vinne ligaen nå, mener podden - som gleder seg til Barcelona-kampene. I tillegg: Verdens beste fotballspillere, hyllest av Christensen og Azpilicueta og mye, mye mer. Knut Einar Mjåvatn, Endre Bødtker, Jon Are Hellevangsdal, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

 • - Går for ny seiersrekke

  20/11/2017 Duration: 01h23min

  Henning Christensen, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy kjenner på litt optimisme..! I tillegg snakker panelet Emenalo, Chelseas beste forsvarsvalg, skjebnen til noen litt usikre spillere, samt tar en gjennomgang av utlånsspillerne. Tatt opp på The Scotsman i Oslo.

 • Noen grunn til skade-uro?

  10/10/2017 Duration: 54min

  Chelsea har ett poeng etter å ha møtt Arsenal og City hjemme - gir det grunnlag for uro? Burde vi være bekymret over Morata og Kantés skader? Og hvordan ser egentlig Chelseas skadehistorikk ut? Christer Bohlin, Kjetil Bonheur, Sondre Lyshaugen, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy forsøker å svare på The Scotsman i Oslo.

 • Overganger, tabelltips og mange, mange kamper

  06/09/2017 Duration: 01h28min

  Etter landslagspausen i september braker det for alvor løs for Chelsea, med syv kamper på tre uker. Har laget troppen til å takle det etter overgangsvinduet? Ja, mener Henning, Christensen, Kjetil Bonheur, Knut Einar Mjåvtn, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

 • Usikkerhet før sesongstarten?

  08/08/2017 Duration: 01h24min

  Med tanke på at Chelsea er regjerende ligamester, har et hittil middels overgangsvindu og en stadig tynnere tropp skapt uvanlig mye usikkerhet og frustrasjon hos de blå supporterne før sesongen starter. Er det velbegrunnet? Hør Sondre Lyshaugen, Christer Bohlin, Henning Christensen og Christopher I. Sandøy diskutere på Sagene Lunsjbar i Oslo.

 • Sommerspesialen

  19/07/2017 Duration: 01h47min

  Hva synes vi egentlig om Chelseas innsats i overgangsvinduet? Pluss terminliste-prat, Fantasy-fotball og masse, masse annet i en pod på nærmere to timer! Endre Bødtker, Henning Christensen, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy - i en leilighet på Sagene i Oslo.

 • Sesongrevy - og handleliste

  31/05/2017 Duration: 01h13min

  Sommerens handleliste, sesongens høydepunkter, spillerne som har levert - og underprestert - samt det store spørsmålet: Hvordan står det egentlig til med Chelsea, alt i alt? Dette pluss mye mer fra Henning Christensen, Sondre Lyshaugen, Knut Einar Mjåvatn og Christopher I. Sandøy på The Scotsman i Oslo.

page 1 from 3