Peu Al Ferro

Peu al ferro #65

Informações:

Synopsis

En aquest programa fem un ampli anàlisi del que va ser l’edició 2016 del Ral•li Dakar amb el Rafa Tibau, antic pilot de camions i analista de Teledeporte, que ens explica com va veure la prova. Parlem també de les G-Sèries andorranes amb el Nil Solans, guanyador de les dues curses del passat cap de setmana al circuit d’Andorra. L’Àlex Romaní, director de RallyClàssics ens fa un excel•lent resum del que va ser el Ral•li d’Hivern - Criterium Viladrau, la prova inaugural del calendari de clàssics i competició a Catalunya. No ens deixem la presentació de l’equip Movistar-Yamaha de MotoGP on Valentino Rossi i el campió del món Jorge Lorenzo van descobrir la nova moto per la temporada 2016, a la Diagonal de Barcelona. També les 24h de Dubai i molt més! A l’entrevista, el pilot de trial Adam Raga, sis vegades campió del món, ens explica com li va anar la temporada passada després de ‘l’afaire’ Gas-Gas, el fitxatge per TRS i les expectatives per aquesta temporada. A ‘Històries del motor’, fem cinc cèntims de la v